„Ce îi cer lui Mbappe? Să înscrie goluri!”, spune Ancelotti

Data:

„Ce îi cer lui Mbappe? Să înscrie goluri”, a spus luni antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, înainte de meciul cu Borussia Dortmund, de marţi, din Liga Campionilor, scrie AFP.

„Ceea ce îi cer lui Kylian nu este foarte diferit de ceea ce i-am cerut lui Karim (Benzema) înainte. Să fie mereu gata să facă tranziţia atunci când recuperăm balonul”, a explicat Ancelotti într-o conferinţă de presă, ca răspuns la o întrebare despre ce instrucţiuni îi dă atacantului francez.

Înainte de două meciuri importante, cu Dortmund în Liga Campionilor, apoi celebrul Clasico împotriva marii rivale FC Barcelona, de sâmbătă, din La Liga, tehnicianul italian a recunoscut că echipa sa „nu este încă 100%” la nivelul său şi „continuă să lucreze pentru a câştiga soliditate în defensivă”.

„Nu am primit multe goluri până acum, dar e adevărat că adversarii au avut ocazii. (…) Trebuie să ne concentrăm pe o apărare mai bună, aşa cum ne-am descurcat foarte bine anul trecut. (…) Ofensiv, golurile vor veni într-un fel sau altul”, a spus antrenorul.

Pentru această reeditare a ultimei finale a Ligii Campionilor, antrenorul madrilenilor se teme de un „adversar exigent”, „care joacă cu multă intensitate” şi care a obţinut două victorii categorice în Liga Campionilor în actuala ediţie, cu FC Bruges (3-0) şi cu Celtic Glasgow (7-1).

Întrebat despre randamentul englezului Jude Bellingham, mai puţin decisiv decât sezonul trecut, Ancelotti a spus că este „mulţumit” de performanţa acestuia.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Lionel Messi, desemnat jucătorul săptămânii în MLS, pentru a şasea oară în acest an

Starul argentinian Lionel Messi, atacantul echipei Inter Miami, a fost desemnat luni cel mai bun jucător al săptămânii...

La Liga vrea să organizeze meciul FC Barcelona – Atletico Madrid la Miami (SUA)

Liga profesionistă de fotbal din Spania (La Liga) doreşte ca derby-ul FC Barcelona - Atletico Madrid, contând pentru...

FRF anunţă încetarea parteneriatului cu Nordis Grup, sponsor al Comisiei Centrale a Arbitrilor

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, încetarea parteneriatului...

Tadej Pogacar încheie anul 2024 pe primul loc în clasamentul UCI

Slovenul Tadej Pogacar încheie anul 2024 pe primul loc în clasamentul Uniunii Cicliste Internaţionale (UCI), la capătul unui...