Ten Hag abia aşteaptă duelul cu Mourinho din Europa League

Data:

Olandezul Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, aşteaptă cu nerăbdare duelul de joi în Europa League cu Jose Mourinho (Fenerbahce), pe care îl vede ca un exemplu pentru mulţi tehnicieni, scrie Reuters.

United se deplasează în Turcia pentru a înfrunta Fenerbahce în Europa League, oferind o confruntare cu fostul său antrenor Mourinho, care a preluat conducerea clubului turc în vară, după demiterea lui de către Roma.

Portughezul, unul dintre cei mai de succes antrenori din lume, a dirijat United în timpul mandatului său din 2016-2018, în care a câştigat trei trofee, inclusiv Europa League în 2017.

După două remize în Europa League, Erik ten Hag aşteaptă cu nerăbdare acest duel de joi cu Mourinho: ”Este un meci mare pentru amândoi. Îmi place foarte mult să mă confrunt cu el şi să joc împotriva lui. El a avut mereu echipe bune, este un câştigător – el a câştigat atâtea trofee – cred că este un exemplu pentru mulţi, mulţi antrenori”.

Deşi a câştigat sezonul trecut Cupa Angliei, United nu trece printr-o pasă bună în Premier League, ocupând locul 11 după opt etape.

”Aşa este fotbalul, trebuie să trăieşti în prezent. Ce a fost este în trecut, trebuie să dovedeşti în fiecare zi, în fiecare sezon, aşa că trebuie să facem asta. Suntem la început de sezon şi vom vedea unde vom termina dar ţinta noastră este să câştigăm din nou un trofeu”, a spus Ten Hag.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Am încredere în jucătorii mei, spune antrenorul lui PSG, Luis Enrique, înaintea meciului cu Eindhoven

"Sunt multe lucruri de îmbunătăţit, dar sunt foarte optimist" în privinţa PSG, a declarat luni antrenorul parizienilor Luis...

Căpitanul lui Liverpool, Virgil van Dijk, a anunţat începerea negocierilor pentru prelungirea contractului

Căpitanul echipei engleze de fotbal Liverpool, Virgil van Dijk, a declarat că discuţiile formale privind prelungirea contractului cu...

Roger Federer a fost cel mai mare rival al meu, declară Rafael Nadal

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, care a decis să se retragă din circuitul profesionist la finalul ediţiei din acest...

Jaqueline Cristian s-a calificat în optimi la Guangzhou

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 250 de la...