Florian Wirtz (Bayer Leverkusen), victima unei accidentări, ar putea juca împotriva lui Eintracht

Data:

Directorul sportiv al campioanei germaniei, Bayer Leverkusen, Simon Rolfes, a lăsat deschisă posibilitatea ca mijlocaşul Florian Wirtz, victima unei accidentări, să joace în partida cu Eintracht Frankfurt, de sâmbătă, din etapa a 7-a a Bundesligii, scrie DPA.

Internaţionalul Wirtz a fost înlocuit la pauză în victoria Germaniei cu 1-0 în Liga Naţiunilor, cu Olanda, de luni seara, acuzând probleme la gleznă. Clubul a menţionat însă că este vorba despre o leziune minoră.

„Nu am spus că e indisponibil, am spus doar care a fost cauza înlocuirii sale. Ieri nu s-a antrenat, a fost sub tratament, vom vedea cum evoluează starea sa, iar în funcţie de asta vom decide dacă va fi apt de joc sâmbătă”, a răspuns Rolfes unor întrebări venite joi din partea jurnaliştilor.

Pe de altă parte, oficialul a arătat că nu ştie dacă Wirtz va părăsi sau nu clubul la finele acestui sezon, aşa cum se vehiculează. „Deocamdată este aici cu noi, vrem să-l folosim cât mai mult, ne bazăm în continuare pe el”, a declarat acesta.

Bayer Leverkusen, campioana en-titre din Bundesliga care sezonul trecut nu a pierdut niciun meci intern, se află momentan pe locul 5 în campionat, cu 11 puncte, la 3 puncte de liderul Bayern Munchen.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Rafael Nadal, învins de Carlos Alcaraz la turneul demonstrativ de la Riad

Legenda tenisului spaniol Rafael Nadal, care şi-a anunţat retragerea din activitate luna viitoare, după turneul final al Cupei...

F1: Punctul bonus, pentru cel mai rapid tur, va dispărea din 2025

Punctul bonus acordat pentru cel mai rapid tur de circuit în timpul curselor de Grand Prix din Formula...

Antrenorul Luis Enrique şi-a prelungit contractul cu PSG, până în 2027 (Le Parisien)

Antrenorul spaniol Luis Enrique Martinez se va afla la conducerea echipei de fotbal Paris Saint-Germain până în 2027,...

Tuchel va primi un salariu anual de 5 milioane de lire sterline pentru postul de selecţioner al Angliei

Antrenorul german Thomas Tuchel va încasa anual un salariu de 5 milioane de lire sterline în calitate de...