Fotbalistul danez Christian Eriksen, tot mai aproape de revenirea în competiţie după stopul cardiac suferit la EURO 2020

Data:

Mijlocaşul danez Christian Eriksen a făcut încă un pas spre revenirea sa în competiţie, după stopul cardiac suferit în timpul EURO 2020, oferind două pase de gol în meciul pe care noua sa echipă, Brentford, l-a încheiat la egalitate în deplasare cu formaţia scoţiană Glasgow Rangers (2-2), informează Reuters, potrivit Agerpres.

Eriksen, care a semnat cu Brentford în luna ianuarie, în calitate de jucător liber după despărţirea de Inter Milano, a evoluat aproape 80 de minute în acest amical disputat cu porţile închise, la opt luni după ce a fost la un pas să-şi piardă viaţa în cursul meciului dintre selecţionatele Danemarcei şi Finlandei, din cadrul Campionatului European disputat vara trecută.

Fotbalistul danez, în vârstă de 30 ani, a pasat decisiv la golurile marcate de Zanka şi Tristan Crama, în timp ce Amad Diallo a înscris ambele goluri ale lui Rangers, care nu l-a utilizat în acest amical pe românul Ianis Hagi.

Săptămâna trecută, Eriksen oferise un assist în amicalul disputat de Brentford cu echipa de liga a cincea Southen United.

Jucătorul danez, care a mai evoluat în Premier League, la Tottenham Hotspur, a fost nevoit să se despartă de Inter Milano în luna decembrie, din cauza faptului că regulamentul din Serie A nu îi permitea să evolueze cu defibrilatorul cardiac ce i-a fost implantat după incidentul de la Copenhaga.

Christian Eriksen speră să debuteze oficial la Brentford pe 26 februarie, la meciul de pe teren propriu cu Newcastle United.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Iga Swiatek, calificare fara emotii în sferturi la Madrid (WTA)

Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului...

FIFA şi UEFA ameninţă Spania cu sancţiuni după ce RFEF a fost plasată sub tutela guvernului

Cotidianul AS a dezvăluit luni că FIFA şi UEFA au lansat un ultimatum către guvernul spaniol, condus de...

Tenis: Tunisianca Ons Jabeur, calificată în sferturi la Madrid (WTA)

Tunisianca Ons Jabeur, cap de serie numărul opt, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului de...

Fotbal: Rubiales neagă existenţa unor nereguli în contractul Supercupei Spaniei din Arabia Saudită

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF), a negat, luni, că ar fi plătit comisioane...