Romelu Lukaku a criticat conducerea Federaţiei belgiene în diferendul dintre Courtois şi selecţionerul Tedesco

Data:

Atacantul belgian Romelu Lukaku a criticat deschis conducerea Federaţiei belgiene de fotbal în gestionarea diferendului dintre portarul lui Real Madrid, Thibault Courtois, şi selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Domenico Tedesco, informează EFE.

„Federaţia belgiană ar fi trebuit să se ocupe mai bine de această problemă”, a spus golgheterul absolut al „diavolilor roşii” la podcastul Koolcast „Friends of Sports”.

Atacantul belgian a afirmat că Federaţia ar fi trebuit „să precizeze în prima conferinţă de presă: ‘Nu permitem întrebări despre Thibaut, iar jurnalistul în cauză nu mai este binevenit’. La fel cum Sir Alex Ferguson controla totul la Manchester United, tot aşa cei de la Federaţie ar fi trebuit să reducă presiunea asupra antrenorului şi a lui Thibault”.

Portarul lui Real Madrid, în vârstă de 32 de ani, în relaţii proaste cu selecţionerul de câteva luni, a anunţat în august că nu va mai juca pentru echipa Belgiei cât timp aceasta va fi condusă de Domenico Tedesco, după ce a avut o confruntare publică cu acesta în iunie 2023, când s-a simţit dispreţuit de către selecţioner şi a părăsit cantonamentul de la acea dată când i s-a refuzat banderola de căpitan în absenţa lui Kevin De Bruyne.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Unul dintre şefii ‘ultraşilor’ echipei AC Milan, arestat pentru tentativă de omor în 2019

Daniele Cataldo, cunoscut ultras al echipei italiene de fotbal AC Milan şi mâna dreaptă a şefului facţiunii radicale...

Vrem să dăm tot ce avem mai bun în partida cu Bayern, spune antrenorul lui VfB Stuttgart

Antrenorul echipei VfB Stuttgart, Sebastian Hoeness, are cuvinte de apreciere pentru Bayern Munchen, adversara de sâmbătă a şvabilor...

COSR: Sumele vehiculate pentru premierea sportivilor au caracter preliminar şi rol de estimare

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român a analizat în cadrul şedinţei de joi propunerile federaţiilor cu...

Wawrinka s-a calificat în optimi la Stockholm

Tenismanul elveţian Stan Wawrinka, la 39 de ani, s-a calificat în optimile de finală ale turneului ATP 250...