Mijlocaşul lui Arsenal, Declan Rice, îl susţine pe selecţionerul interimar al Angliei, Lee Carsley

Data:

Mijlocaşul lui Arsenal Londra, Declan Rice, şi-a exprimat susţinerea faţă de selecţionerul interimar al Angliei, Lee Carsley, după înfrângerea suferită de Three Lions în faţa Greciei, chiar pe Wembley, 1-2, de joia trecută, din Liga Naţiunilor, scrie AFP.

Chiar dacă Anglia a reuşit apoi să învingă Finlanda, duminică seara la Helsinki, cu 3-1, eşecul surprinzător de pe teren propriu a generat un val de reacţii, iar selecţionerul Carsley a dat semnale mixte cu privire la rămânerea şi eventuala sa titularizare pe post.

„A fost clar cu noi de când a sosit… venea pentru trei meciuri. Şi felul în care s-a descurcat şi cum am jucat cred că a fost incredibil. Este prima dată când am lucrat sub bagheta sa, eu nu am fost la Under 21, dar jucătorii tineri au numai cuvinte de laudă pentru el. Sigur, se va întâmpla ceea ce trebuie să se întâmple, dar cu toţii ne bucurăm de această experienţă”, a spus Rice, care a adăugat că înfrângerea în faţa Greciei a fost din cauza jucătorilor, nu a selecţionerului.

Carsley (50 ani) a fost numit succesorul lui Gareth Southgate, cu titlu interimar, în august, cu misiunea de a pregăti prima reprezentativă pentru primele trei meciuri din Liga Naţiunilor.

La scurt timp după ce Anglia s-a înclinat în faţa Greciei, Lee Carsley a afirmat că doreşte să revină la cârma naţionalei Under 21 a englezilor, menţionând apoi că prima reprezentativă trebuie pregătită de un antrenor de talie mondială. După succesul cu Finlanda, Carsley a spus însă că nu exclude varianta de a continua ca selecţioner cu drepturi depline, deşi presa sportivă vorbeşte despre Thomas Tuchel ca viitor antrenor al naţionalei Angliei.

Sâmbătă, un post de radio britanic a susţinut că Lee Carsley nu şi-a prezentat candidatura pentru postul de selecţioner.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Dinamo l-a achiziţionat pe fundaşul spaniol Antonio Luna

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat, luni, pe o platformă de socializare, achiziţionarea fundaşului spaniol Antonio Luna,...

Clubul Heidenheim, recompensat cu premiul pentru fair-play al Federaţiei Germane

Federaţia Germană de Fotbal a oferit premiul pentru fair-play clubului Heidenheim, care evoluează în Bundesliga, pentru comportamentul jucătorilor...

Paula Badosa, în optimi la Ningbo (WTA)

Jucătoarea spaniolă de tenis Paula Badosa (14 WTA, favorită nr. 8) s-a calificat luni în optimile de finală...

NHL – Vicecampioana Edmonton Oilers, la a treia înfrângere consecutivă

Edmonton Oilers, finalista Cupei Stanley în sezonul trecut, a suferit a treia înfrângere consecutivă în liga profesionistă nord-americană...