Cristiano Ronaldo i-a adus un omagiu lui Rafael Nadal, după anunţul retragerii acestuia

Data:

Fotbalistul Cristiano Ronaldo, de cinci ori câştigător al Balonului de Aur, a subliniat, la anunţul retragerii lui Rafael Nadal din activitate, după turneul final al Cupei Davis, cariera incredibilă a tenismanului spaniol şi onoarea de a-l avea prieten, scrie EFE.

”Rafa! Ce carieră incredibilă ai avut! Dăruirea, pasiunea şi talentul tău incredibil au inspirat milioane de oameni din întreaga lume. A fost o onoare să fiu martor la călătoria ta şi să te pot numi prieten. Felicitări pentru o carieră uimitoare şi bucură-te de retragere”, a răspuns fostul jucător de la Real Madrid la postarea tenismanului balear pe contul său de Instagram.

Un alt fost jucător de la Real Madrid, germanul Toni Kroos, care s-a retras din fotbal după EURO 2024, a reacţionat şi el definindu-l pe Nadal drept ”un exemplu” de sportiv şi de persoană: ”Ce exemplu de sportiv şi mai ales de persoană. Ne vedem în curând Rafa”.

Legendarul jucător spaniol Rafael Nadal şi-a anunţat, joi, retragerea din tenisul profesionist, după ce în ultimii ani nu s-a mai ridicat la nivelul său obişnuit din cauza accidentărilor, transmite Reuters.

Nadal, câştigător a 22 de titluri de Mare Şlem, a precizat că ultima competiţie din carieră va fi turneul final al Cupei Davis, care va avea loc la Malaga între 19 şi 24 noiembrie.

Campionul spaniol, care a evoluat ultima oară la Jocurile Olimpice de la Paris, unde a fost printre purtătorii flăcării olimpice la ceremonia de deschidere, a câştigat 92 de titluri în cariera sa, primele dintre ele în 2004. Palmaresul său mai cuprinde patru titluri la US Open, două la Wimbledon şi două la Australian Open, două titluri olimpice şi cinci Cupe Davis.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Fostul selecţioner al Angliei, Gareth Southgate, nu ia în calcul să antreneze cel puţin un an

Fostul selecţioner al naţionalei de fotbal al Angliei, Gareth Southgate, a declarat, joi, că nu va reveni să...

Sabalenka, în sferturi de finală la Wuhan

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka (2 WTA, principală favorită) s-a calificat joi în sferturile de finală ale...

Alcaraz, eliminat în sferturi, la Shanghai

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz (2 ATP, favorit nr. 3) a fost eliminat surprinzător joi, în sferturile...

Cristiano Ronaldo doboară recorduri pe YouTube

Canalul legendarului fotbalist portughez Cristiano Ronaldo, actualul jucător al echipei saudite Al-Nassr, UR Cristiano, a doborât mai multe...