Szczesny, noul portar al Barcelonei, nu va renunţa la fumat

Data:

Portarul polonez Wojciech Szczesny, care a semnat recent un contract cu echipa de fotbal FC Barcelona până la sfârşitul sezonului pentru a compensa absenţa germanului Marc-Andre ter Stegen, accidentat, a anunţat că nu îşi va schimba tabieturile din viaţa personală, care includ fumatul, scrie Reuters.

După accidentarea gravă suferită de ter Stegen, Barcelona l-a convins să revină în activitate pe fostul portar a lui Juve, care s-a retras în această vară, după şapte sezoane la echipa din Torino. Szczesny a semnat cu Barca un contract până în iunie 2025.

Polonezul de 34 ani susţine că nu ar trebui să intereseze pe nimeni ceea ce face în afara terenului.

”Sunt lucruri pe care nu le voi schimba în viaţa personală şi nu e treaba nimănui dacă eu fumez. Eu cred că asta nu afectează ceea ce fac eu în teren, pentru că muncesc de două ori mai mult. Nu fac asta în faţa copiilor mei, pentru că nu vreau să am o influenţă rea asupra lor. Uneori cineva va face o fotografie când fumez, dar asta e treaba lor, nu mă afectează. Dacă cineva crede că îmi voi schimba felul în care sunt în viaţa mea personală, poate să se gândească din nou, pentru că sunt ceea ce sunt. Toată viaţa mea am fost aşa”, a declarat Szczesny într-un interviu pentru El Mundo Deportivo.

Trecut pe la Arsenal, AS Roma şi Juventus Torino, fostul internaţionalul polonez (84 de selecţii) va lupta cu Inai Pena (25 ani) pentru titularizarea la clubul catalan. Pena a fost titular în ultimul meci al Barcelonei, cu Alaves (3-0), pe 6 octombrie.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Fostul selecţioner al Angliei, Gareth Southgate, nu ia în calcul să antreneze cel puţin un an

Fostul selecţioner al naţionalei de fotbal al Angliei, Gareth Southgate, a declarat, joi, că nu va reveni să...

Sabalenka, în sferturi de finală la Wuhan

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka (2 WTA, principală favorită) s-a calificat joi în sferturile de finală ale...

Alcaraz, eliminat în sferturi, la Shanghai

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz (2 ATP, favorit nr. 3) a fost eliminat surprinzător joi, în sferturile...

Cristiano Ronaldo doboară recorduri pe YouTube

Canalul legendarului fotbalist portughez Cristiano Ronaldo, actualul jucător al echipei saudite Al-Nassr, UR Cristiano, a doborât mai multe...