Lukas Podolski negociază o posibilă funcţie la fostul său club FC Koln

Data:

Fotbalistul Lukas Podolski, campion mondial în 2014 cu naţionala Germaniei, a declarat miercuri că este în discuţii cu fostul său club FC Koln pentru un posibil loc de muncă în cadrul organigramei clubului, potrivit DPA.

”Purtăm discuţii benefice şi constructive despre modul în care pot contribui la FC Koln după încheierea carierei mele profesionale”, a declarat miercuri Podolski pentru site-ul clubului german.

”În săptămânile şi lunile următoare, voi avea discuţii intense cu managerii de la FC Koln pentru a vedea exact cum ar putea arăta contribuţia mea”, a adăugat Lukas Podolski (39 ani).

Joi, clubul din liga secundă germană găzduieşte un meci de rămas bun dedicat lui Podolski, între legende ale clubului german şi prieteni ai jucătorului. Echipa sa îi va include printre alţii pe antrenorul Joachim Loew, care a câştigat Cupa Mondială din 2014, pe managerul Barcelonei, Hansi Flick, şi pe portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer.

”Aştept cu nerăbdare marele eveniment cu mai vârstnicii colegi, prieteni, cunoscuţi şi 50.000 de fani, cărora vreau să le mulţumesc pentru sprijinul lor de-a lungul carierei mele”, a mai spus Lukas Podolski.

Podolski s-a alăturat academiei de tineret a lui FC Koln în 1995 şi a jucat pentru echipa de seniori în perioada 2003-2006 şi ulterior între anii 2009-2012.

În prezent, Lukas Podolski se află sub contract cu echipa din oraşul său natal, Gornik Zabrze, până în iunie 2025.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Cristiano Ronaldo doboară recorduri pe YouTube

Canalul legendarului fotbalist portughez Cristiano Ronaldo, actualul jucător al echipei saudite Al-Nassr, UR Cristiano, a doborât mai multe...

Cristiano Ronaldo i-a adus un omagiu lui Rafael Nadal, după anunţul retragerii acestuia

Fotbalistul Cristiano Ronaldo, de cinci ori câştigător al Balonului de Aur, a subliniat, la anunţul retragerii lui Rafael...

Roger Federer regretă retragerea lui Rafael Nadal

Fostul tenisman elveţian Roger Federer, câştigător a 20 de titluri de Grand Slam, a reacţionat după anunţul retragerii...

Brazilianul Drugovich va pilota pentru Aston Martin la antrenamentele Marelui Premiu al Mexicului

Brazilianul Felipe Drugovich, pilot de rezervă la Aston Martin, va pilota monopostul lui Fernando Alonso în prima sesiune...