Sinner, Alcaraz, Djokovic şi Nadal vor juca la turneul demonstrativ de la Riad

Data:

Patru jucători din top cinci mondial, italianul Jannik Sinner, spaniolul Carlos Alcaraz, sârbul Novak Djokovic, rusul Daniil Medvedev, alături de spaniolul Rafael Nadal şi danezul Holger Rune, sunt invitaţi să joace la un turneu demonstrativ de tenis la Riad – ”Six Kings Slam” – în care învingătorul va primi un premiu record de 6 milioane de dolari, scrie EFE.

Formatul turneului prevede două meciuri în sferturi de finală pe 16 octombrie: Jannik Sinner (1 ATP) – Daniil Medvedev (5 ATP) şi Carlos Alcaraz (3 ATP) – Holger Rune (14 ATP), au informat organizatorii din Arabia Saudită.

Pe 17 octombrie au loc semifinalele în care sunt calificaţi direct Novak Djokovic (4 ATP), care îl va întâlni pe învingătorul din primul sfert (Sinner sau Medvedev), şi Rafael Nadal, care va primi replica câştigătorului din al doilea sfert (Alcaraz sau Rune). Pe 18 octombrie va fi zi de pauză, iar pe 19 octombrie au loc partidele pentru primul loc şi pentru locul trei.

Djokovic şi Nadal sunt jucătorii cu cele mai multe victorii de Grand Slam, cu 24, respectiv 22.

Fiecare jucător are garantat un premiu de minimum 1,5 milioane de dolari, în timp ce învingătorul pleacă acasă cu cel mai mare premiu din istoria tenisului (6 milioane de dolari), aproape dublu faţă de cel de la un Grand Slam.

Six Kings Slam este un eveniment din cadrul Riyadh Season, care promovează capitala Arabiei Saudite ca destinaţie sportivă şi turistică.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Djokovic, calificare facilă în sferturi de finală la Shanghai (ATP)

Sârbul Novak Djokovic, numărul patru în ierarhia tenisului masculin, a trecut miercuri de rusul Roman Safiulin, locul 61...

Primoz Roglic a renunţat la Turul Lombardiei şi a pus capăt sezonului

Ciclistul sloven Primoz Roglic (Red Bull-Bora) a renunţat să participe la Turul Lombardiei şi a pus capăt sezonului,...

Sabalenka, în optimi la Wuhan (WTA)

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka (2 WTA, principală favorită) s-a calificat miercuri în optimile de finală ale...

Liverpool nu mai poate conta pe portarul Alisson circa şase săptămâni

FC Liverpool, liderul primei ligi engleze de fotbal, a suferit o grea lovitură după ce portarul Alisson Becker...