Jack Grealish (Manchester City), recunoscător selecţionerului Lee Carsley pentru convocarea la naţionala Angliei

Data:

Mijlocaşul ofensiv Jack Grealish nu a împărtăşit decizia fostului selecţioner Gareth Southgate de a nu-l include în lotul Angliei pentru Campionatul European, dar jucătorul lui Manchester City a declarat că îi este recunoscător actualului antrenor interimar Lee Carsley pentru încrederea pe care i-o acordă, potrivit Reuters.

Grealish, 29 de ani, a fost printre jucătorii foarte bine cotaţi care au lipsit din lotul pentru turneul din Germania, unde Anglia a pierdut finala cu Spania cu scorul 1-2.

Fundaşul central Harry Maguire (Manchester United), mijlocaşul James Maddison (Tottenham) şi fundaşul Jarrad Branthwaite (Everton) au fost alte absenţe sonore de la EURO 2024.

Grealish, cu 38 de selecţii pentru Anglia, a marcat 3 goluri în 20 de apariţii pentru Manchester City în sezonul trecut de Premier League.

”Voi fi sincer cu tine, nu am fost de acord cu el (Gareth Southgate – n.red.)”, a spus Grealish marţi într-un interviu pentru BBC Radio 5 Live.

”Trebuie să fie un pic de echilibru în fiecare poziţie de pe teren şi mă consider un jucător cu experienţă în prezent”, a adăugat jucătorul lui City.

”Am câştigat multe lucruri, iar dacă mă întrebi dacă ar fi trebuit să merg, da, încă mai consider că trebuia să merg, dar evident nu a fost să fie”, s-a destăinuit mijlocaşul ofensiv al campioanei Angliei.

Grealish a obţinut încă o convocare când Carsley, care a fost numit manager interimar după demisia lui Southgate în urma Campionatului European, l-a titularizat la un meci din luna august.

”Îi mulţumesc managerului Lee Carsley pentru că mi-a dat acea şansă şi pentru că are încredere în mine”, a mai spus Grealish.

”A însemnat în mod evident foarte mult. Cred că de-a lungul carierei mele când am jucat sub îndrumarea managerilor care au avut încredere în mine şi au comunicat cu mine în felul în care el (Lee Carsley – n.red.) a făcut-o la ultimele două selecţii, m-a ajutat cu adevărat”, a concluzionat Jack Grealish.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Djokovic, calificare facilă în sferturi de finală la Shanghai (ATP)

Sârbul Novak Djokovic, numărul patru în ierarhia tenisului masculin, a trecut miercuri de rusul Roman Safiulin, locul 61...

Primoz Roglic a renunţat la Turul Lombardiei şi a pus capăt sezonului

Ciclistul sloven Primoz Roglic (Red Bull-Bora) a renunţat să participe la Turul Lombardiei şi a pus capăt sezonului,...

Sabalenka, în optimi la Wuhan (WTA)

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka (2 WTA, principală favorită) s-a calificat miercuri în optimile de finală ale...

Liverpool nu mai poate conta pe portarul Alisson circa şase săptămâni

FC Liverpool, liderul primei ligi engleze de fotbal, a suferit o grea lovitură după ce portarul Alisson Becker...