UTA l-a achiziţionat pe atacantul argentinian Agustin Vuletich

Data:

Atacantul argentinian Agustin Vuletich a semnat, marţi, un contract cu echipa de fotbal UTA Arad, a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook.

Vuletich are dublă cetăţenie, argentiniană şi croată, măsoară 1,85 metri înălţime, iar ultima echipă la care a evoluat a fost Rionegro Aguila din Columbia.

Sezonul 2020-2021 a fost cel mai productiv din cariera sa, cu un total de 13 goluri în 37 de meciuri pentru Independiente Medellin. A mai evoluat în Europa pentru AC Bellinzona (Elveţia), Salernitana (Italia), Potenza (Italia) sau Arouca (Portugalia).

În 2011, noul atacant al „Bătrânei Doamne” a cucerit titlu de campion în Argentina alături de Velez Sarsfield. Tot în acelaşi an, a participat cu Argentina la Cupa Mondială U20 în Columbia.

UTA i-a transferat în această vară şi toamnă pe mijlocaşul belgian Benjamin van Durmen (FCU Craiova), pe fundaşul Cornel Râpă (KS Cracovia), pe atacantul Andrei Dumiter (FC Voluntari), pe portarul Robert Popa (FCU Craiova), pe portarul nord-macedonean Dejan Iliev (FK Sarajevo), pe mijlocaşul lateral Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), pe mijlocaşul lateral Valentin Costache (Apollon Limassol), mijlocaşul Valentin Borcea (Dinamo), atacantul Raoul Cristea (SCM Zalău), atacantul nigerian Jordan Attah Kadiri (Francs Borains), fundaşul ivorian Kouya Mabea (Hapoel Rishon Lezion), pe fundaşul congolez Ravy Tsouka (AEL Limassol), pe fundaşul francez Florent Poulolo (Mlada Boleslav), pe atacantul francez Lamine Ghezali (Levadiakos), pe mijlocaşul Denis Hrezdac (Corvinul Hunedoara), pe mijlocaşul maghiar Abris Samson (THSE Szabadkikoto), pe atacantul româno-maghiar Daniel Zsori (Budafoki) şi pe fundaşul francez Damien Dussaut (Farul).

De asemenea, în ultimele luni s-a despărţit de portughezul Diogo Rodrigues, israelianul Loai Halaf, Imoh Ezekiel.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Liverpool nu mai poate conta pe portarul Alisson circa şase săptămâni

FC Liverpool, liderul primei ligi engleze de fotbal, a suferit o grea lovitură după ce portarul Alisson Becker...

Sinner, Alcaraz, Djokovic şi Nadal vor juca la turneul demonstrativ de la Riad

Patru jucători din top cinci mondial, italianul Jannik Sinner, spaniolul Carlos Alcaraz, sârbul Novak Djokovic, rusul Daniil Medvedev,...

Wimbledon renunţă, după 147 de ani de tradiţie, la arbitrii de linie

Turneul de tenis de la Wimbledon, singurul Grand Slam pe iarbă, va renunţa, de anul viitor, la arbitrii...

Întâlnire între Răzvan Burleanu şi preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, la Casa Fotbalului

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit, miercuri, la Casa Fotbalului, cu preşedintele clubului FC Barcelona,...