Cole Palmer, votat de fani cel mai bun jucător al anului la naţionala Angliei

Data:

Mijlocaşul Cole Palmer a fost desemnat cel mai bun jucător al naţionalei Angliei în sezonul 2023-24, a anunţat, marţi, Federaţia engleză de fotbal, citată de Reuters.

Jucătorul echipei Chelsea (22 ani) a fost votat de suporterii selecţionatei ”Three Lions”, devansându-i pe mijlocaşul Jude Bellingham (Real Madrid) şi pe atacantul Bukayo Saka (Arsenal), câştigătorul acestui titlu la precedentele două ediţii.

Palmer a debutat în naţionala Angliei în meciul câştigat cu 2-0 acasă cu Malta, în noiembrie 2023, adunând până acum 9 selecţii, inclusiv cinci la EURO 2024, marcând şi două goluri.

Unul dintre goluri a fost marcat în finala cu Spania din iulie, după ce îi pasase decisiv lui Ollie Watkins la golul victoriei dramatice din semifinala cu Olanda.

Palmer, care are 6 goluri marcate în acest sezon în 7 partide jucate în Premier, este primul jucător de la Chelsea care câştigă acest trofeu de la actualul antrenor secund al naţionalei, Ashley Cole, în 2010.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Djokovic, calificare facilă în sferturi de finală la Shanghai (ATP)

Sârbul Novak Djokovic, numărul patru în ierarhia tenisului masculin, a trecut miercuri de rusul Roman Safiulin, locul 61...

Primoz Roglic a renunţat la Turul Lombardiei şi a pus capăt sezonului

Ciclistul sloven Primoz Roglic (Red Bull-Bora) a renunţat să participe la Turul Lombardiei şi a pus capăt sezonului,...

Sabalenka, în optimi la Wuhan (WTA)

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka (2 WTA, principală favorită) s-a calificat miercuri în optimile de finală ale...

Liverpool nu mai poate conta pe portarul Alisson circa şase săptămâni

FC Liverpool, liderul primei ligi engleze de fotbal, a suferit o grea lovitură după ce portarul Alisson Becker...