F1: Tatăl lui Max Verstappen, îngrijorat de situaţia de la echipa Red Bull

Data:

Tatăl triplului campion mondial de Formula 1 Max Verstappen este îngrijorat despre situaţia de la echipa Red Bull Racing, care ”va exploda” dacă va continua să piardă angajaţi cheie, conform site-ului Motorsport.com.

Jos Verstappen, el însuşi fost pilot de F1, şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la recentele plecări a strategului şef Will Courtenay la McLaren, a directorului sportiv Jonathan Wheatley la Audi-Sauber şi a inginerului Adrian Newey la Aston Martin.

El a adăugat că instabilitatea provocată de continuitatea lui Christian Horner ca director nu este sustenabilă: ”Nu se poate continua pe această cale. Va exploda. Există tensiune aici cât timp el rămâne pe poziţie.”

Max Verstappen continuă să fie lider în clasamentul piloţilor de F1 şi rămâne favorit pentru a câştiga al patrulea său titlu mondial consecutiv, în ciuda faptului că nu a mai câştigat în ultimele opt curse. Avantajul său consistent s-a redus la 52 de puncte faţă de Lando Norris, înaintea ultimelor şase curse ale sezonului.

”Despre asta am avertizat”, a declarat Jos Verstappen pentru Motorsport.com. ”Echipa spunea atunci: ‘Oh, nu contează, avem pe altcineva (pe care îl putem pune în acea poziţie)’. Dar sunt prea mulţi oameni acum (pe picior de plecare) şi Max primeşte întrebări despre asta de fiecare dată şi asta continuă. Deci da, cred că pur şi simplu nu este bine, ce se întâmplă în acest moment”, a mai spus Jos Verstappen.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Răzvan Lucescu (PAOK Salonic) – FCSB este într-o revenire de formă; în Europa are motivaţie

Antrenorul echipei elene de fotbal PAOK Salonic, românul Răzvan Lucescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că...

Demiterea lui ten Hag ar costa clubul Manchester United circa 16 milioane de lire sterline

Clubul englez de fotbal Manchester United ar trebui să plătească o sumă apropiată de 16 milioane de lire...

Gareth Bale şi Ruud Gullit, la un turneu de golf profesionist, în Scoţia

Foştii fotbalişti Gareth Bale şi Ruud Gullit vor participa, alături de alţi sportivi de renume, la Alfred Dunhill...

Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Beijing

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz (3 ATP, favorit nr. 2) a câştigat miercuri trofeul turneului ATP 500...