(P) Cel mai simplu ghid al bonusurilor de cazino

Data:

Cazinourile online românești se întrec în bonusuri. Promoțiile de Bun Venit nu mai sunt de mult doar simple rotiri gratuite sau extra fonduri de joc. Acum noii jucători se pot bucura de variante de bonusuri pentru orice buget dar și de beneficii constante după activarea contului de jucător. Deși pentru majoritatea pariorilor acest lucru este ceva pozitiv, pentru începători poate părea complicat.

Bonus de bun venit

Când te înregistrezi la un cazino online, primești un bonus de bun venit pentru a te bucura mai mult de cazino. Practic, e un cadou pe care cazinoul ți-l oferă pentru a începe să joci. Aceste bonusuri vin în diferite forme, fie că e vorba de bani în plus pentru joc sau de rotiri gratuite la sloturi.

Bani bonus

Banii bonus sunt sume suplimentare pe care le primești în contul tău după ce faci prima depunere. De exemplu, dacă depui 200 de lei la un cazino cu bonus de 100%, vei avea 400 de lei în cont pentru a juca.

Simplu, nu?

Acești bani bonus îți permit să testezi mai multe jocuri fără să cheltui imediat toți banii tăi. Atenție însă, există cerințe de rulaj, adică trebuie să joci de mai multe ori înainte de a putea retrage câștigurile obținute cu banii bonus. O altă atenționare pe care trebuie să ți-o amintești este că orice pariu sau rotire se va folosi de banii tăi reali din cont, apoi de suma dată de cazino.

Bonus cu rotiri gratis

Rotirile gratuite sunt bonusuri care îți permit să joci la sloturi fără să folosești bani reali din portofel. Unele cazinouri îți oferă sute de runde gratis doar dacă îți validezi numărul de telefon sau datele de identificare. Dacă ai noroc, poți câștiga bani reali doar din aceste rotiri. Totuși, fii atent la ce jocuri se înscriu în aceste bonusuri și alege să testezi în demo prima dată. Dacă nu îți place mecanica de joc sau estetica rolelor, poți căuta alte variante.

Promoții sezoniere

Promoțiile sezoniere aduc un plus de entuziasm în cazinourile online pentru toți jucătorii activi. Deși accentu pică mereu pe Promoția de Bun Venit, promoțiile constante și sezoniere din cazinouri sunt ceea ce mențin jucătorii activi și interesați de platformă.

Premii zilnice

Cazinourile online oferă premii zilnice pe care le poți accesa cu sau fără depuneri în funcție de cerințele site-ului:

  • Roata norocului – Învârți zilnic și vezi ce câștigi. În general câștigurile sunt runde gratis, sau timpi limitați de jucat la un slot.
  • Lozuri online – Exact ca lozurile fizice, dar mai simple și rapide. Răzuiești un loz virtual și vezi instant ce ai câștigat.
  • Giftboxuri – Deschizi cutii virtuale care îți pot aduce bonusuri ascunse, fie ele bani, rotiri gratuite sau alte surprize.
  • Premii dedicate în app – Dacă joci prin aplicația cazinoului, poți primi premii exclusive, care nu sunt disponibile în varianta de browser.

Turnee internaționale sau locale

Turneele sunt evenimente speciale organizate pe o perioadă definită, în care te poți întrece cu alți jucători pentru a câștiga premii mari. De obicei, sunt legate de jocuri populare și sunt oferite direct de provideri de software, cum ar fi Pragmatic Play.

În cadrul acestor turnee,joci anumite sloturi sau la mese speciale și acumulezi puncte. Cu aceste puncte poți primii diverse cadouri de la gadgeturi până la sute de mii de euro.

Cele mai bune bonusuri

Cele mai bune bonusuri sunt acelea care îți oferă flexibilitate și șanse reale de câștig. Când alegi un bonus, caută unul care are un depozit inițial mic, astfel încât să nu fii obligat să investești prea mult de la început. În plus, e important ca bonusul să aibă cerințe de rulaj minime sau medii, pentru a putea retrage mai ușor câștigurile obținute. Un alt aspect cheie este să poți folosi bonusul la mai multe jocuri cu RTP mare.

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Răzvan Lucescu (PAOK Salonic) – FCSB este într-o revenire de formă; în Europa are motivaţie

Antrenorul echipei elene de fotbal PAOK Salonic, românul Răzvan Lucescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că...

F1: Tatăl lui Max Verstappen, îngrijorat de situaţia de la echipa Red Bull

Tatăl triplului campion mondial de Formula 1 Max Verstappen este îngrijorat despre situaţia de la echipa Red Bull...

Demiterea lui ten Hag ar costa clubul Manchester United circa 16 milioane de lire sterline

Clubul englez de fotbal Manchester United ar trebui să plătească o sumă apropiată de 16 milioane de lire...

Gareth Bale şi Ruud Gullit, la un turneu de golf profesionist, în Scoţia

Foştii fotbalişti Gareth Bale şi Ruud Gullit vor participa, alături de alţi sportivi de renume, la Alfred Dunhill...