Nu mai sunt interesat de colecţionarea de recorduri, vreau să-mi ajut echipa (Cristiano Ronaldo)

Data:

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo susţine că este concentrat să fie jucătorul perfect de echipă la formaţia saudită Al Nassr, decât să mai strângă alte recorduri la apusul carierei, potrivit Reuters.

Jucătorul de 39 de ani, care a câştigat Balonul de Aur de cinci ori, a înscris în victoria echipei Al Nassr cu 2-1 împotriva celor de la Al Rayyan (Qatar), în meciul de luni din Conferinţa de Vest a Ligii Campionilor Asiei.

Victoria de luni a fost cel de-al patrulea succes în tot atâtea meciuri în toate competiţiile sub conducerea antrenorului italian Stefano Pioli, care l-a înlocuit luna trecută pe Luis Castro.

”A fost un meci convingător şi dificil, ca toate meciurile din Liga Campionilor Asiei, dar cel mai important lucru este că ne-am creat multe şanse şi ne-am apărat bine să prevenim ca adversarul să îşi poată crea ocazii”, a spus Ronaldo, într-o conferinţă de presă.

”Nu mai este important acum dacă sunt cel mai bun sau nu, nu mai mă interesează acest lucru. Este bine ca un jucător să marcheze goluri, dar pentru mine este mai bine ca echipa să câştige”, a spus Ronaldo.

”Am fost obişnuit să dobor recorduri, dar nu mai sunt interesat. Cel mai important lucru pentru mine acum este să mă bucur şi să ajut Al Nassr şi pe colegii mei să câştige”, a adăugat jucătorul portughez.

”Golul meu împotriva celor de la Al Rayyan a fost diferit şi important, pentru că tatăl meu ar fi fost bucuros cu această reuşită dacă ar fi fost în viaţă, pentru că astăzi era ziua sa de naştere”, a adăugat fostul jucător al echipelor Manchester United, Real Madrid şi Juventus.

Ronaldo a devenit cel mai bun marcator într-un sigur sezon din liga profesionistă saudită în luna mai, cu 35 de goluri marcate.

Căpitanul naţionalei Portugaliei a marcat cel de-al 901-lea gol al carierei sale în victoria împotriva Scoţiei, luna trecută, în Liga Naţiunilor.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Karim Adeyemi (Borussia Dortmund) speră că accidentarea sa nu este serioasă

Atacantul Karim Adeyemi, prima vioară a echipei Borussia Dortmund în succesul cu Celtic (7-1), marţi, în Liga Campionilor...

Hansi Flick (FC Barcelona) – Era important să luăm cele trei puncte cu Young Boys

Antrenorul Barcelonei, Hansi Flick, a subliniat importanţa celor trei puncte obţinute în meciul de marţi cu Young Boys...

Echipa antrenată de Olăroiu, ţinută în şah în Liga Campionilor Asiei 2

Echipa de fotbal Sharjah FC, din Emiratele Arabe Unite, antrenată de românul Cosmin Olăroiu, a remizat pe teren...

(P) Cel mai simplu ghid al bonusurilor de cazino

Cazinourile online românești se întrec în bonusuri. Promoțiile de Bun Venit nu mai sunt de mult doar simple...