Elias Charalambous (FCSB) – Cred că este cel mai bun mod de a începe o competiţie

Data:

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Elias Charalambous, a declarat, după partida câştigată cu RFS, scor 4-1, în Europa League, că este cel mai bun mod de a începe o competiţie, lăudând prestaţia tuturor jucătorilor săi.

„A fost primul nostru meci în această fază, am crezut în şansa noastră şi cred că este cel mai bun mod de a începe o competiţie. Sunt foarte fericit pentru jucători, pentru că am făcut un joc foarte bun, toţi merită felicitări. Ceea ce trebuie să facă acum este să continue în acest fel. Astăzi toţi jucătorii care au evoluat au avut o formă foarte bună şi rezervele au dat un impuls când au intrat pe teren”, a declarat Charalambous.

El s-a arătat încântat de evoluţia fundaşului Vlad Chiricheş, despre care a afirmat că va ajuta în continuare echipa: „Sunt foarte fericit pentru Chiricheş. Ştiam calităţile lui, cunoşteam personalitatea lui puternică, sunt fericit pentru el. Este un exemplu bun pentru toţi cei din vestiar, a făcut un joc foarte bun şi sunt sigur că nu mai poate ajuta”.

Întrebat dacă se gândeşte la depăşirea acestei faze a Europa League, Charalambous a spus că este important ca echipa sa să ia în serios toate meciurile care urmează, indiferent de competiţie.

„Acum trebuie să o luăm meci cu meci. Acum ne vom concentra 100% pentru meciul cu Sepsi, după care vom vorbi de meciul cu PAOK, dar până atunci cel mai important este meciul cu Sepsi. Vom trata fiecare meci cât putem de serios, vom da tot ceea ce putem pentru a obţine cât mai multe puncte în Europa League. Ne dorim să fim competitivi în toate competiţiile, dar avem timp să demonstrăm asta. Singurul lucru pe care îl avem de făcut este să luăm fiecare meci în parte, pas cu pas”, a adăugat antrenorul FCSB.

Tehnicianul cipriot a lăudat şi gazonul de pe Arena Naţională, care a fost schimbat de curând: „Terenul de joc a fost de cel mai înalt nivel, de Liga campionilor. Nu avem nimic de reproşat”.

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format al Europa League la fotbal.

Campioana României a făcut poate cel mai bun joc al său din acest sezon, câştigând prin golurile marcate de Daniel Bîrligea (8), Marius Ştefănescu (32), Darius Olaru (58, 69), în timp ce golul balticilor a fost reuşit de Ziga Lipuscek (23).

FCSB le va mai întâlni în acest sezon de Europa League pe PAOK Salonic (3 octombrie, în deplasare), Glasgow Rangers (24 octombrie, în deplasare), FC Midtjylland (7 noiembrie, acasă), Olympiakos Pireu (28 noiembrie, acasă), Hoffenheim (12 decembrie, în deplasare), Qarabag (23 ianuarie, în deplasare) şi Manchester United (30 ianuarie, acasă).

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Penarol Montevideo, ultima echipă calificată în semifinalele competiţiei Copa Libertadores

Echipa uruguayană Penarol Montevideo s-a calificat în semifinalele competiţiei Copa Libertadores la fotbal, echivalentul Ligii Campionilor europeni, după...

Formula 1: Liam Lawson îl înlocuieşte pe Daniel Ricciaardo la echipa Racing Bulls până la finalul sezonului

Pilotul neozeelandez Liam Lawson îl va înlocui începând cu următorul Mare Premiu de Formula 1 şi până la...

Carlos Alcaraz, victorios în primul tur al turneului ATP 500 de la Beijing

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, favoritul numărul doi al turneului ATP 500 de la Beijing, s-a calificat în turul...

Turneul WTA de la Beijing – Monica Niculescu şi Cristina Bucşa, eliminate în primul tur la dublu

Perechea compusă din românca Monica Niculescu şi spaniola Cristina Bucşa a fost învinsă în două seturi, 6-2, 7-5,...