Viorel Moldovan (Rapid) – Suntem într-o grupă rezonabilă în Cupa României

Data:

Preşedintele clubului Rapid Bucureşti, Viorel Moldovan, a afirmat, miercuri, că echipa pregătită de Marius Şumudică a picat într-o „grupă rezonabilă” în Cupa României la fotbal, precizând că are de luat revanşa în faţa celor de la CFR Cluj.

„E o grupă rezonabilă, zic eu. Începem la Botoşani, după care avem la Afumaţi şi ultimul joc, cu CFR Cluj. De altfel, cu CFR Cluj cred că este a treia oară consecutiv când ne vom întâlni în această fază a grupelor Cupei României. Este momentul revanşei”, a declarat Moldovan.

Oficialul rapidist a declarat că giuleştenii au ca obiectiv câştigarea Cupei României în acest sezon, fiind cel mai scurt drum de a accede în cupele europene în sezonul următor.

„Ca obiectiv noi avem câştigarea Cupei României. Să nu uităm de altfel că în ADN-ul clubului Rapid există acest lucru. Rapidul a câştigat această competiţie de multe ori şi chiar eu, în calitate de jucător, am reuşit să câştig pe final de carieră de două ori Cupa României. Respectăm foarte mult această competiţie şi ne dorim enorm să câştigăm trofeul, pentru că practic este drumul cel mai rapid pentru a ajunge în cupele europene şi în Europa League. E foarte importantă competiţia pentru noi, ne dorim foarte mult să o câştigăm şi, lăsând la o parte ce a fost în trecut, trebuie să ne concentrăm pe prezent, să fim serioşi în abordarea meciurilor pentru a reuşi să trecem de această grupă. Trebuie să fim implicaţi şi trebuie să existe mobilizare pentru a reuşi să câştigăm această competiţie”, a adăugat Viorel Moldovan.

Potrivit tragerii la sorţi efectuate miercuri, la Casa Fotbalului, în Grupa A se vor afla Rapid, CFR Cluj şi FC Botoşani, între altele, în Grupa C au fost repartizate UTA, Farul, FC Hermannstadt şi Poli Iaşi, iar din Grupa D vor face parte Oţelul Galaţi, finalista ediţiei trecute, şi Sepsi OSK.

FCSB, Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti şi Petrolul Ploieşti vor fi adversare în Grupa B a Cupei României la fotbal, din care vor mai face parte Agricola Borcea şi Metalul Buzău.

Componenţa grupelor (repartizare în grupe 1a, 1b, 2a, 2b, 3a, 3b):
Grupa A: Rapid Bucureşti, CFR Cluj, Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Botoşani, CS Afumaţi, Campionii FC Argeş;
Grupa B: FCSB, Universitatea Craiova, Petrolul Ploieşti, Dinamo Bucureşti, FC Agricola Borcea, Metalul Buzău;
Grupa C: UTA Arad, Farul Constanţa, FC Hermannstadt, Politehnica Iaşi, Unirea Ungheni, CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca;
Grupa D: Oţelul Galaţi, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, CSM Reşiţa, FK Csikszereda Miercurea Ciuc, SCM Râmnicu Vâlcea, CSM Unirea Alba Iulia.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Elias Charalambous (FCSB) – După nume suntem favoriţi, dar şansele sunt egale cu RFS

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în meciul cu RFS din...

Dennis Man, cel mai bun atacant din Serie A, pe baza notelor primite

Dennis Man, internaţionalul român al echipei Parma, este cel mai bun atacant din Serie A după cinci etape,...

Kylian Mbappe s-a accidentat la coapsa stângă, a anunţat Real Madrid

Atacantul francez Kylian Mbappe, care a cerut să fie înlocuit în finalul meciului de marţi din La Liga...

F1: Trei persoane puse sub acuzaţie în cazul de şantaj al lui Michael Schumacher

Procurorii germani au pus sub acuzaţie trei bărbaţi în cazul de şantaj al fostului pilot german de Formula...