Carlo Ancelotti a atins borna de 300 de meciuri ca antrenor al echipei Real Madrid

Data:

Italianul Carlo Ancelotti a atins borna de 300 de meciuri ca antrenor al echipei de fotbal Real Madrid, marţi seara, cu ocazia victoriei obţinute de elevii săi în faţa formaţiei Deportivo Alaves (scor 3-2), în campionatul Spaniei.

Ancelotti, în vârstă de 65 de ani, a devenit cu această ocazie tehnicianul care a reuşit cea mai lungă serie de meciuri fără înfrângere în La Liga (39) din istoria clubului „blanco”, conform grupării madrilene.

Sub conducerea lui „Carletto”, aflat la cel de-al doilea său mandat la cârma Realului, echipa din capitala Spaniei a disputat 197 de meciuri în campionatul Spaniei, 64 în Liga Campionilor şi 24 în Cupa Regelui, 8 în Supercupa Spaniei, 4 la Cupa Mondială a Cluburilor şi 3 în Supercupa Europei.

Carlo Ancelotti a cucerit cu Real Madrid trei trofee ale Ligii Campionilor, două titluri de campion al Spaniei, două Cupe ale Regelui, două Supercupe ale Spaniei, două Cupe Mondiale ale cluburilor şi două Supercupe ale Europei.

Spaniolul Miguel Munoz este antrenorul care a condus-o pe Real Madrid în cele mai multe meciuri (605), în timp ce Ancelotti ocupă locul secund în această ierarhie (300 de meciuri), în faţa altor tehnicieni de succes din istoria clubului madrilen, precum francezul Zinedine Zidane (263 de meciuri) şi spaniolul Vicente del Bosque (248 de meciuri).

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Elias Charalambous (FCSB) – După nume suntem favoriţi, dar şansele sunt egale cu RFS

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în meciul cu RFS din...

Dennis Man, cel mai bun atacant din Serie A, pe baza notelor primite

Dennis Man, internaţionalul român al echipei Parma, este cel mai bun atacant din Serie A după cinci etape,...

Kylian Mbappe s-a accidentat la coapsa stângă, a anunţat Real Madrid

Atacantul francez Kylian Mbappe, care a cerut să fie înlocuit în finalul meciului de marţi din La Liga...

F1: Trei persoane puse sub acuzaţie în cazul de şantaj al lui Michael Schumacher

Procurorii germani au pus sub acuzaţie trei bărbaţi în cazul de şantaj al fostului pilot german de Formula...