Thomas Muller, încântat de startul lui Bayern în noul sezon

Data:

Veteranul lui Bayern Munchen Thomas Muller este încântat de startul în forţă în noul sezon din Bundesliga, după ultimele două campanii modeste, sub standardul bavarezilor, scrie DPA.

”Trebuie să spun că modul în care jucăm fotbal în acest moment este foarte distractiv, a declarat Muller într-un videoclip postat de Liga germană de fotbal (DFL). Bineînţeles sunt multe goluri. Dar văd că aceste goluri sunt consecinţa a unui stil de joc şi a modului în care îl ducem la viaţă pe teren. Este ceva care nu a mai fost acolo de mult timp”.

Bayern a câştigat toate cele şase meciuri disputate până acum în toate competiţiile cu un golaveraj grozav de 29-5, cu noul antrenor, belgianul Vincent Kompany, pe banca tehnică. Bavarezii au impresionat în ultimele trei partide: 6-1 cu Holstein Kiel, 9-2 cu Dinamo Zagreb şi 5-0 cu Werder Bremen.

Sezonul trecut, bavarezii nu au reuşit să câştige niciun trofeu, o premieră după 2012, iar în sezonul precedent a cucerit al 11-lea său titlu consecutiv doar datorită eşecului neaşteptat al Borussiei Dortmund în ultima etapă de campionat.

”Au ai fost unele meciuri bune în ultimii ani. Dar eu cred că această dominaţie, dominarea adversarului, asta e ceva nou. Trebuie să fim cinstiţi cu asta. Da, se simte bine”, a adăugat Muller.

Bayern trebuie însă să confirme startul fulminant de sezon şi în derby-ul de sâmbătă, când primeşte vizita campioanei Bayer Leverkusen.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Sabalenka vizează revenirea în fotoliul de lider al clasamentului WTA

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka a afirmat marţi că doreşte să încheie cel mai bun sezon al...

Preşedintele FIFA l-a felicitat pe Pedro Sanchez pentru rezultatele bune ale fotbalului spaniol

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, l-a felicitat pe preşedintele Guvernului Spaniei, Pedro Sanchez, pentru rezultatele bune ale fotbalului spaniol,...

Nadia Comăneci, la conferinţa Diplomaţia Sportivă: Mulţi sportivi devin diplomaţi extraordinari fără să ştie

Fosta mare gimnastă română Nadia Comăneci a afirmat, în cadrul conferinţei "Diplomaţia Sportivă", care a avut loc, marţi,...

FC Barcelona: Hansi Flick are încredere în portarul Inaki Pena, dar studiază alte opţiuni

Antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Hansi Flick, a asigurat marţi că are "încredere" în portarul de rezervă...