Rugby: Neozeelandezul Jordie Barrett, indisponibil pentru meciul cu Australia

Data:

Internaţionalul neozeelandez Jordie Barrett, accidentat la un genunchi, a declarat forfait pentru meciul cu Australia, programat sâmbătă în ultima etapă a turneului Rugby Championship, au anunţat marţi All Blacks, citaţi de AFP.

Cel mai mic dintre fraţii Barrett s-a accidentat în timpul victoriei neozeelandezilor în faţa Australiei (31-28), sâmbătă la Sydney. După ce s-a întors şchiopătând la vestiare, la pauză, Jordie Barrett a terminat jocul purtând o genunchieră.

Staff-ul Noii Zeelande a precizat, într-un comunicat, că jucătorul a suferit o leziune la ligamentul lateral medial al genunchiului. „El este indisponibil pentru acest weekend şi va fi supus unui examen medical suplimentar înaintea turneului din Emisfera Nordică”, au precizat neozeelandezii.

Jordie Barrett, în vârstă de 27 de ani, va fi înlocuit în echipa All Blacks de Chay Fihaki, apărătorul echipei Canterbury Crusaders, care nu are nici o selecţie în tricoul negru cu ferigă.

După Rugby Championship, la care mai participă Africa de Sud şi Argentina, All Blacks se vor pregăti pentru turneul de toamnă care va debuta pe 26 octombrie împotriva Japoniei, la Yokohama, înaintea unei serii de meciuri-test în Europa, împotriva Angliei, Irlandei, Franţei şi Italiei.

Jordie Barrett se va alătura apoi echipei provinciei irlandeze Leinster pentru o perioadă de şase luni, începând din decembrie.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Sabalenka vizează revenirea în fotoliul de lider al clasamentului WTA

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka a afirmat marţi că doreşte să încheie cel mai bun sezon al...

Preşedintele FIFA l-a felicitat pe Pedro Sanchez pentru rezultatele bune ale fotbalului spaniol

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, l-a felicitat pe preşedintele Guvernului Spaniei, Pedro Sanchez, pentru rezultatele bune ale fotbalului spaniol,...

Thomas Muller, încântat de startul lui Bayern în noul sezon

Veteranul lui Bayern Munchen Thomas Muller este încântat de startul în forţă în noul sezon din Bundesliga, după...

Nadia Comăneci, la conferinţa Diplomaţia Sportivă: Mulţi sportivi devin diplomaţi extraordinari fără să ştie

Fosta mare gimnastă română Nadia Comăneci a afirmat, în cadrul conferinţei "Diplomaţia Sportivă", care a avut loc, marţi,...