Luis Enrique regretă plecarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Data:

Antrenorul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, Luis Enrique, regretă plecarea starului Kylian Mbappe la formaţia spaniol Real Madrid, scrie mass-media franceză.

Într-un extras dintr-un documentar care îi este dedicat tehnicianului spaniol, difuzat luni de postul de televiziune Movistar, Luis Enrique a lăudat caracterul lui Kylian Mbappe, căpitanul selecţionatei Franţei, care s-a despărţit în această vară de PSG, după şapte sezoane, semnând un contract pe cinci ani cu Real Madrid.

„În cazul lui Mbappe, am întâlnit un jucător minunat. O persoană de un nivel excepţional, aşa cum rar găseşti atunci când ajungi să vezi un jucător de acest nivel”, a spus antrenorul lui PSG.

„Uman, afectuos, apropiat. Este un jucător minunat. Ce păcat că a plecat la Madrid! Mai ales pentru noi, la momentul respectiv. Dar şi viaţa face parte din joc. Îi merge foarte bine. Nu am nimic de reproşat, şi-a condiţionat plecarea. Noi am încercat mereu să-i îmbunătăţim virtuţile şi să-i acoperim greşelile. El a fost mereu foarte politicos şi respectuos, la fel şi familia sa”, a adăugat Luis Enrique.

Kylian Mbappe (25 ani), cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain, s-a integrat rapid la Real Madrid, reuşind să marcheze 6 goluri în opt meciuri disputate de la debutul sezonului.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Sabalenka vizează revenirea în fotoliul de lider al clasamentului WTA

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka a afirmat marţi că doreşte să încheie cel mai bun sezon al...

Preşedintele FIFA l-a felicitat pe Pedro Sanchez pentru rezultatele bune ale fotbalului spaniol

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, l-a felicitat pe preşedintele Guvernului Spaniei, Pedro Sanchez, pentru rezultatele bune ale fotbalului spaniol,...

Thomas Muller, încântat de startul lui Bayern în noul sezon

Veteranul lui Bayern Munchen Thomas Muller este încântat de startul în forţă în noul sezon din Bundesliga, după...

Nadia Comăneci, la conferinţa Diplomaţia Sportivă: Mulţi sportivi devin diplomaţi extraordinari fără să ştie

Fosta mare gimnastă română Nadia Comăneci a afirmat, în cadrul conferinţei "Diplomaţia Sportivă", care a avut loc, marţi,...