Rîbakina, accidentată, s-a retras de la turneele de la Beijing şi Wuhan

Data:

Jucătoarea kazahă de tenis Elena Rîbakina, campioana de la Wimbledon 2022, a anunţat că se retrage de la turneele de la Beijing şi Wuhan, din cauza unor probleme la spate, dar speră să revină cu prilejul Turneului Campioanelor de la Riad, din una noiembrie, scrie Reuters.

Rîbakina, 4 WTA, a câştigat în prima jumătate a anului titluri la Brisbane, Abu Dhabi şi Suttgart, dar apoi a ratat câteva turnee din cauza problemelor de sănătate.

Semifinalistă la Wimbledon, Rîbakina s-a retras de la JO de la Paris din cauza unei bronşite şi a renunţat la US Open din cauza durerilor de spate, după ce câştigat meciul din primul tur.

Într-o declaraţie, Rîbakina a spus că regretă retragerea de la turneele din China, ”dar în timp ce am lucrat intens pentru recuperare, echipa mea medicală şi eu am decis că cel mai bine este să dau prioritate sănătăţii mele în acest moment”.

Jucătoarea de 25 ani, care s-a despărţit de antrenorul Stefano Vukov chiar înainte de US Open, ocupă locul trei în clasamentul WTA pentru Turneul Campioanelor (2-9 noiembrie).

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Real Madrid, fără Carvajal în meciul de marţi cu Alaves

Antrenorul Carlo Ancelotti (Real Madrid) a confirmat absenţa căpitanului Dani Carvajal în meciul de marţi cu Alaves, după...

Clasamentul ATP: O singură schimbare în primele 20 de locuri

O singură schimbare a avut loc în primele 20 de locuri ale clasamentului mondial al jucătorilor profesionişti de...

COSR, discuţii cu federaţia de gimnastică din SUA pentru închiderea cazului medaliei de bronz de la JO

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a afirmat, luni, că în această săptămână vor avea loc...

Mihai Covaliu a inaugurat Săptămâna Europeană a Sportului Be Active

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a inaugurat, luni, la Complexul Sportiv ''Lia Manoliu'' din Capitală,...