Internaţionalul englez Trent Alexander-Arnold vrea să cumpere clubul FC Nantes

Data:

Internaţionalul englez Trent Alexander-Arnold, fundaşul şi căpitanul echipei FC Liverpool, doreşte să cumpere clubul francez de fotbal FC Nantes, informează cotidianul sportiv L’Equipe în ediţia sa de vineri.

Conform sursei citate, fotbalistul englez intenţionează să facă această achiziţie prin intermediul fondului de investiţii condus de tatăl său Michael, contactându-i deja în acest sens pe patronii clubului din Hexagon.

Englezii ar fi analizat mai întâi cluburile AS Saint-Etienne şi Le Havre înainte de a studia o posibilă preluare a „canarilor”, aflaţi în prezent pe locul al cincilea în Ligue 1.

L’Equipe mai scrie că omul de afaceri franco-polonez Waldemar Kita, proprietarul lui FC Nantes, a discutat prin teleconferinţă cu englezii în iulie anul trecut, înainte de a se întâlni cu aceştia la Geneva, luna aceasta.

Cu această ocazie, reprezentanţii lui Trent Alexander-Arnold ar fi făcut şi o ofertă verbală pentru preluarea lui FC Nantes, în valoare de 100 de milioane de euro.

O nouă întâlnire ar fi avut loc joi la Londra, iar Waldemar Kita ar fi validat efectuarea unui audit extern la clubul său, „dar nu şi sumele propuse”, precizează ziarul.

Contactată de L’Equipe, familia Kita a negat însă orice dorinţă de a vinde clubul FC Nantes, achiziţionat în 2007 pentru 10 milioane de euro de la omul de afaceri francez Serge Dessault.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Iga Swiatek s-a retras de la Openul Chinei din motive personale

Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek, numărul unu mondial, a anunţat vineri că s-a retras din motive personale...

Elias Charalambous (FCSB) – Trebuie să începem să câştigăm punctele necesare pentru play-off

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă prilejuită de partida cu Petrolul Ploieşti,...

F1: Charles Leclerc, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Singapore

Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a dominat prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu de Formula...

Fanii echipei AS Roma pregătesc un protest împotriva demiterii antrenorului Daniele De Rossi

Suporterii echipei italiene de fotbal AS Roma au anunţat că vor organiza un protest împotriva deciziei de concediere...