Mijlocaşul Christian Eriksen nu s-a gândit niciodată să plece de la Manchester United

Data:

Fotbalistul danez Christian Eriksen a declarat joi că nu s-a gândit niciodată să plece de la Manchester United, după ce împrumutul său la echipa spaniolă Betis Sevilla nu s-a materializat în ultima zi a perioadei de transferuri, scrie cotidianul The Daily Mail.

Eriksen a vorbit despre „creşterea încrederii” după ce a înscris marţi de două ori în victoria cu 7-0 împotriva lui Barnsley, formaţie de divizia a treia, în Cupa Ligii engleze. Mijlocaşul a adăugat că „va vedea ce se întâmplă” după ce contractul său va expira în vara anului viitor.

Eriksen a jucat destul de puţin în sezonul trecut, având doar 14 apariţii ca titular pentru United, dar clubul englez a respins oferta lui Betis Sevilla, care dorea să-l împrumute pe mijlocaş în ultima zi de mercato.

Eriksen a revenit în unsprezecele de start în meciul de campionat de sâmbătă, de la Southampton, câştigat cu 3-0 de United, care fusese învinsă de Liverpool şi Brighton în precedentele etape. Mijlocaşul a marcat apoi de două ori în victoria cu 7-0 contra lui Barnsley.

„Mă simt foarte bine la United. Dacă ei îmi spun să plec, atunci plec, dar n-am auzit aşa ceva”, a afirmat fotbalistul în vârstă de 32 de ani.

Manchester United şi FCSB sunt adversare în faza principală a Europa League. Cele două echipe se vor întâlni pe 30 ianuarie la Bucureşti.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Clubul Universitatea Cluj l-a transferat pe atacantul armean Artur Miranyan

Clubul de fotbal Universitatea Cluj a anunţat, vineri, pe site-ul său oficial, transferul atacantului Artur Miranyan (28 de...

Internaţionalul englez Trent Alexander-Arnold vrea să cumpere clubul FC Nantes

Internaţionalul englez Trent Alexander-Arnold, fundaşul şi căpitanul echipei FC Liverpool, doreşte să cumpere clubul francez de fotbal FC...

Flamengo, învinsă pe teren propriu în Copa Libertadores

Echipa braziliană Flamengo Rio de Janeiro a fost învinsă la limită pe teren propriu de formaţia uruguayană Penarol...

Victorie în deplasare pentru Athletic Bilbao în campionatul Spaniei

Echipa Athletic Bilbao a învins în deplasare, cu scorul de 2-0, formaţia Leganes, într-o partidă contând pentru etapa...