Liga Campionilor: Bellingham şi Tchouameni, apţi de joc pentru meciul cu Stuttgart

Data:

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, a anunţat luni că mijlocaşii săi Jude Bellingham şi Aurelien Tchouameni au revenit după accidentările suferite şi sunt apţi de joc pentru meciul de marţi cu VfB Stuttgart, primul pentru deţinătoarea Ligii Campionilor în noua ediţie a competiţiei, scrie AFP.

„Bellingham este bine, ca şi Tchouameni, la fel şi Militao. El nu s-a antrenat astăzi, fiindcă avea nevoie de încă o zi de recuperare, dar mâine va fi la 100%”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Ancelotti, care a salutat revenirea a „doi jucători importanţi” pentru Real.

Jude Bellingham a început sezonul într-un rol de mijlocaş mai puţin ofensiv decât în sezonul trecut, din cauza apariţiei lui Kylian Mbappe în atacul madrilenilor. Englezul a revenit mai repede decât era prevăzut după ce s-a accidentat la gambă în luna august, problemă din cauza căreia a ratat patru meciuri de campionat.

„Revenirea lui este o veste extraordinară. Ştim ce ne aduce în jocul cu minge şi fără minge”, a spus fundaşul spaniol Dani Carvajal, prezent şi el în conferinţa de presă.

Aceste două reveniri sunt binevenite pentru echipa madrilenă, de cincisprezece ori câştigătoare a Ligii Campionilor, care nu va conta pe Eduardo Camavinga, David Alaba şi Brahim Diaz în meciul de marţi cu Stuttgart, de pe Santiago Bernabeu.

Francezul Aurelien Tchouameni, care s-a accidentat la picior înainte de pauza rezervată meciurilor echipelor naţionale, ar urma să fie folosit la mijlocul terenului, alături de Bellingham şi Modric, în spatele tridentului Rodrygo – Mbappe – Vinicius.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Spectacol grandios şi meci de gală cu Vitesse Arnhem la sărbătoarea centenarului clubului Petrolul Ploieşti

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un spectacol grandios pentru data de 12 octombrie dedicat centenarului clubului fanion...

Cupa Laver este „un eveniment unic şi foarte special”, a spus Alcaraz

Cupa Laver este "un eveniment unic şi foarte special", a declarat tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, care face parte...

Anderlecht Bruxelles l-a demis pe antrenorul Brian Riemer

Anderlecht Bruxelles, cel mai titrat club din fotbalul belgian, a anunţat joi dimineaţă că a pus capăt capăt...

JO 2024: Cinci cazuri pozitive şi 39% din sportivi testaţi antidoping la Paris

Aproape 39% dintre sportivi au fost testaţi antidoping la Jocurile Olimpice de la Paris, iar până acum au...