Boris Becker s-a căsătorit în Italia

Data:

Legenda germană a tenisului Boris Becker s-a căsătorit cu partenera sa de lungă durată Lilian de Carvalho Monteiro, în cadrul unei ceremonii care a avut loc sâmbătă în oraşul italian de coastă Portofino, a anunţat avocatul său, citat de agenţia DPA.

Fotografiile de nuntă publicate de revista Vogue arată mireasa într-o rochie albă fără umeri şi voal, iar mirele îmbrăcat într-un costum cu un sacou de culoare crem.

Boris Becker (56 ani) şi Lilian de Carvalho Monteiro (34 ani), de profesie analist de risc, originară din statul insular african Sao Tome şi Principe, formează un cuplu de mai mulţi ani.

Monteiro a fost alături de Becker în timpul procesului fostului tenisman, care a avut loc la Londra, precum şi în perioada petrecută de acesta în spatele gratiilor.

În urma dificultăţilor financiare, fosta vedetă a tenisului a avut active ascunse în valoare de milioane la intrarea în procedura de faliment personal.

Becker a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare şi a stat câteva luni în spatele gratiilor, la Londra, dar a fost eliberat în decembrie 2022 şi deportat în Germania. El a scăpat între timp şi de falimentul personal, în luna aprilie a acestui an.

Aceasta este a treia căsătorie pentru triplul campion de la Wimbledon, născut la Leimen, lângă Heidelberg, care locuieşte acum în Italia, la Milano, după ce a fost forţat să părăsească Anglia.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Spectacol grandios şi meci de gală cu Vitesse Arnhem la sărbătoarea centenarului clubului Petrolul Ploieşti

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un spectacol grandios pentru data de 12 octombrie dedicat centenarului clubului fanion...

Cupa Laver este „un eveniment unic şi foarte special”, a spus Alcaraz

Cupa Laver este "un eveniment unic şi foarte special", a declarat tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, care face parte...

Anderlecht Bruxelles l-a demis pe antrenorul Brian Riemer

Anderlecht Bruxelles, cel mai titrat club din fotbalul belgian, a anunţat joi dimineaţă că a pus capăt capăt...

JO 2024: Cinci cazuri pozitive şi 39% din sportivi testaţi antidoping la Paris

Aproape 39% dintre sportivi au fost testaţi antidoping la Jocurile Olimpice de la Paris, iar până acum au...