Acord de principiu între Adrien Rabiot şi Olympique Marseille

Data:

Internaţionalul francez Adrien Rabiot, liber de contract de la începutul sezonului, urmează să semneze cu echipa franceză de fotbal Olympique Marseille, „sub rezerva rezultatului vizitei medicale”, a anunţat duminică seara clubul din Ligue 1, citat de AFP.

Rabiot (29 ani), care s-a despărţit în luna iunie de Juventus Torino, a făcut sacrificii financiare importante pentru a se alătura clubului din sudul Franţei. Mijlocaşul a primit un salariu anual de şapte milioane de euro la Torino, conform presei italiene. Durata acordului său cu Olympique Marseille nu a fost precizată.

„Discuţiile se poartă pentru un contract pe două sezoane. Nu este încă finalizat, dar negocierile sunt avansate”, a declarat pentru AFP o sursă aflată la curent cu negocierile, cu puţin timp înainte ca transferul să fie oficializat.

Jucător de bază în selecţionata Franţei în ultimii doi ani, Rabiot a jucat în ultimele cinci sezoane la Juventus, echipă la care a ajuns liber în 2019, după despărţirea de Paris Saint-Germain.

Sextuplu campion al Franţei cu PSG şi campion în Serie A cu Juve în 2020, Rabiot are 48 de selecţii în naţionala ţării sale, cu care a fost vicecampion mondial în 2022. El a fost titular la EURO 2024, unde Les Bleus au atins semifinalele, dar nu a mai fost convocat de selecţionerul Didier Deschamps la ultima acţiune, pentru că nu a jucat de la debutul sezonului.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Spectacol grandios şi meci de gală cu Vitesse Arnhem la sărbătoarea centenarului clubului Petrolul Ploieşti

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un spectacol grandios pentru data de 12 octombrie dedicat centenarului clubului fanion...

Cupa Laver este „un eveniment unic şi foarte special”, a spus Alcaraz

Cupa Laver este "un eveniment unic şi foarte special", a declarat tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, care face parte...

Anderlecht Bruxelles l-a demis pe antrenorul Brian Riemer

Anderlecht Bruxelles, cel mai titrat club din fotbalul belgian, a anunţat joi dimineaţă că a pus capăt capăt...

JO 2024: Cinci cazuri pozitive şi 39% din sportivi testaţi antidoping la Paris

Aproape 39% dintre sportivi au fost testaţi antidoping la Jocurile Olimpice de la Paris, iar până acum au...