Portughezul Sergio Oliveira s-a transferat de la Galatarasay la Olympiakos Pireu

Data:

Olympiakos Pireu, cel mai titrat club din fotbalul grec, l-a recrutat pe mijlocaşul portughez Sergio Oliveira, după ce acesta s-a despărţit de echipa turcă Galatasaray Istanbul, aşa cum a anunţat chiar jucătorul într-un videoclip difuzat joi de noua sa formaţie, informează EFE.

„‘Sunt foarte fericit. Clubul a făcut un efort mare să mă aducă aici şi mi-a arătat multă dragoste în timpul acestui proces'”, a spus Oliveira, care a sosit miercuri la Pireu pentru a semna cu Olympiakos.

Galatasaray a confirmat transferul lui Oliveira printr-un scurt comunicat, fără a indica cifre, deşi ziarul turc Cumhuriyet precizează că i-ar fi plătit jucătorului lusitan 5,6 milioane de euro drept despăgubire pentru încetarea contractului.

Clubul turc a plătit trei milioane de euro lui FC Porto în 2022 pentru mijlocaşul portughez, care în ultimii doi ani a disputat 56 de meciuri în tricoul grupării ”Cim Bum”, cu o statistică de 6 goluri şi 7 pase decisive, adaugă publicaţia menţionată.

Oliveira, în vârstă de 32 de ani, şi-a început cariera la FC Porto, în 2010, dar a mai jucat pentru formaţiile KV Mechelen, FC Nantes, PAOK Salonic şi AS Roma, fiind internaţional portughez din 2018.

Galatasaray a câştigat în sezonul trecut campionatul Turciei, în timp ce Olympiakos a terminat pe locul al treilea în liga greacă, dominată de PAOK, echipa antrenorului român Răzvan Lucescu.

Olympiakos a început însă în forţă noul sezon, câştigând toate cele trei meciuri disputate până acum, în condiţiile în care participă şi la competiţia Europa League.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Petrolul Ploieşti l-a transferat pe fundaşul Yohan Roche

Fundaşul central Yohan Roche (27 ani) a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2025-2026 cu echipa...

Sinner, prima persoană ce s-a înscris pentru a fi printre voluntarii ce vor ajuta la organizarea JO 2026

Tenismanul italian Jannik Sinner, numărul unu mondial, este prima persoană care s-a înscris pentru a fi printre cei...

Federer l-a sfătuit pe Nadal să nu amâne prea mult decizia în privinţa retragerii

Fostul mare tenisman Roger Federer l-a sfătuit pe bunul său prieten şi fost rival Rafael Nadal să nu...

Croatul Ivan Perisic a semnat cu PSV Eindhoven

Ivan Perisic, o extremă cu 136 de selecţii pentru naţionala Croaţiei, a semnat un contract valabil până la...