Viorel Moldovan – Bineînţeles că e răbdare la Rapid, ce ar trebui să facem?

Data:

Preşedintele clubului Rapid, Viorel Moldovan, a afirmat al finalul derby-ului cu Dinamo, scor 1-1, pe teren propriu, că există răbdare la gruparea giuleşteană chiar dacă echipa pregătită de Neil Lennon a rămas ultima din Superliga de fotbal fără victorie în acest sezon.

„Trebuie să fie răbdare. Bineînţeles că e răbdare la Rapid. Ce ar trebui să facem? Fanii normal că sunt dezamăgiţi, la fel de dezamăgiţi suntem şi noi. Aşa suferinţă nu am mai trăit de foarte mult timp, nici ca jucător. Nu ne ies lucrurile, trebuie să fim bărbaţi, să muncim mai mult”, a declarat Viorel Moldovan.

Oficialul echipei giuleştene consideră că Rapid are nevoie de o victorie pentru a se descătuşa: „Am văzut că nu facem absolut nimic bine, cum spun unii analişti. Noi trebuie să ne vedem de drumul nostru, să echilibrăm lucrurile şi să mergem mai departe şi să reuşim să câştigăm şi noi un joc. Ar fi foarte important să câştigăm un meci. Sunt atâtea egaluri, trebuie să nu cedăm, să ne pregătim ca lumea şi sunt convins că mai devreme sau mai târziu acest tip de deblocare se va realiza”.

Rapid Bucureşti rămâne singura echipă din Superliga de fotbal fără victorie, după ce a terminat la egalitate cu Dinamo Bucureşti, 1-1 (0-0), duminică seara, în Giuleşti, în etapa a şasea.

Rapid are cinci egaluri şi un eşec în acest sezon.

Rapid şi Dinamo s-au întâlnit în principala competiţie internă de 116 ori, de 50 de ori a câştigat gruparea alb-roşie, de 40 de ori s-a impus formaţia giuleşteană, iar alte 26 de partide s-au terminat la egalitate. Palmaresul cu Rapid gazdă este de 59 de meciuri, 24 de victorii Rapid, 14 remize şi 21 de succese Dinamo, potrivit LPF.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Spectacol grandios şi meci de gală cu Vitesse Arnhem la sărbătoarea centenarului clubului Petrolul Ploieşti

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un spectacol grandios pentru data de 12 octombrie dedicat centenarului clubului fanion...

Cupa Laver este „un eveniment unic şi foarte special”, a spus Alcaraz

Cupa Laver este "un eveniment unic şi foarte special", a declarat tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, care face parte...

Anderlecht Bruxelles l-a demis pe antrenorul Brian Riemer

Anderlecht Bruxelles, cel mai titrat club din fotbalul belgian, a anunţat joi dimineaţă că a pus capăt capăt...

JO 2024: Cinci cazuri pozitive şi 39% din sportivi testaţi antidoping la Paris

Aproape 39% dintre sportivi au fost testaţi antidoping la Jocurile Olimpice de la Paris, iar până acum au...