Fotbal: Mbappe a efectuat primul antrenament cu Real Madrid

Data:

Starul francez Kylian Mbappe a efectuat miercuri primul său antrenament în calitate de jucător al echipei spaniole de fotbal Real Madrid, informează AFP.

„Ziua 1. Hala Madrid!’, a scris atacantul francez pe contul său de pe reţeaua X, unde a postat fotografii cu prima zi de antrenament, dedicată exerciţiilor în sală.

După ce au trecut de tradiţionalele controale medicale din presezon, jucătorii au făcut exerciţii în sala de forţă a centrului de pregătire al clubului, antrenorul Carlo Ancelotti având la dispoziţie un lot complet odată cu revenirea fotbaliştilor care au participat la EURO 2024.

Real Madrid a publicat mai multe fotografii cu Mbappe efectuând antrenamente cu greutăţi şi exerciţii alături de noii săi colegi de echipă.

Într-o altă fotografie, Mbappe poate fi văzut strângându-i călduros mâna lui Dani Carvajal, încoronat campion european la începutul lunii iulie cu Spania, echipa care a eliminat Franţa în semifinale.

Mbappe, în vârstă de 25 de ani, a fost prezentat în data de 16 iulie pe stadionul Santiago Bernabeu în faţa a 80.000 de suporteri madrileni, după ce a semnat un acord pe cinci ani cu „clubul visurilor” sale. El a evoluat anterior la Paris Saint-Germain, cu care şi-a încheiat contractul în această vară.

AGERPRES

Distribuie:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Spectacol grandios şi meci de gală cu Vitesse Arnhem la sărbătoarea centenarului clubului Petrolul Ploieşti

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un spectacol grandios pentru data de 12 octombrie dedicat centenarului clubului fanion...

Cupa Laver este „un eveniment unic şi foarte special”, a spus Alcaraz

Cupa Laver este "un eveniment unic şi foarte special", a declarat tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, care face parte...

Anderlecht Bruxelles l-a demis pe antrenorul Brian Riemer

Anderlecht Bruxelles, cel mai titrat club din fotbalul belgian, a anunţat joi dimineaţă că a pus capăt capăt...

JO 2024: Cinci cazuri pozitive şi 39% din sportivi testaţi antidoping la Paris

Aproape 39% dintre sportivi au fost testaţi antidoping la Jocurile Olimpice de la Paris, iar până acum au...