JO 2024 – Atletism: Andrea Miklos – Sunt pregătită să mă lupt cu tot ce am eu pentru a mă califica în finală

Data:

Atleta română Andrea Miklos a declarat, luni, după ce s-a califica în semifinale la 400 m, că este pregătită să se lupte pentru a obţine participarea în ultimul act al probei de la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Cel mai greu din cursă cred că au fost emoţiile din calificări. E prima oară când alerg într-o ediţie olimpică la individual şi nimic nu se compară cu asta. Avem 80.000 de spectatori în tribune care urlă, aclamă ceea ce este extraordinar, dar îţi pierzi puţin concentrarea. În ultima perioadă însă m-am pregătit pentru momentul ăsta şi sunt pregătită să alerg în finală. Pot spune că sunt pregătită să mă lupt cu tot ce am eu pentru a obţine finala aceea, dar ştiu că n-o să fiu uşor. La ediţiile anterioare eram micuţă, dar acum, la 25 de ani, am experienţă şi consider că a venit momentul meu”, a spus ea conform paginii oficiale de Facebook a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Atleta română Andrea Miklos s-a calificat, luni, în semifinalele probei de 400 m din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, cu al 15-lea timp din serii.

Miklos s-a clasat a treia în prima serie cu timpul de 50 sec 54/100 (Personal Best), al 15-lea timp din cele şase serii disputate.

Cei mai buni timpi au fost obţinuţi de Marileidy Paulino (Republica Dominicană) – 49 sec 42/100, Amber Anning (Marea Britanie) – 49 sec 68/100 şi de Eid Salva Naser (Bahrain) – 49 sec 91/100.

Semifinalele probei de 400 m feminin sunt prevăzute în data de 7 august (ora 21:45).

AGERPRES

Distribuie:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

CSM CSU Oradea, eliminată dramatic din Liga Campionilor

CSM CSU Oradea a fost învinsă dramatic de echipa greacă PAOK Mateco Salonic, cu scorul de 81-80 (19-24,...

Atacantul francez Anthony Martial a semnat cu AEK Atena

Atacantul francez Anthony Martial a semnat un contract pe trei sezoane cu AEK Atena, a anunţat joi seară...

AS Monaco a meritat victoria, recunoaşte antrenorul Hansi Flick (FC Barcelona)

Hansi Flick, antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, a recunoscut că formaţia AS Monaco "a meritat victoria" joi...

Adi Hutter, ‘foarte fericit’ după succesul obţinut de AS Monaco la debutul în Champions League

Antrenorul echipei de fotbal AS Monaco, Adi Hutter, s-a declarat "foarte fericit şi foarte mândru" după victoria obţinută...