Fotbal: FC Porto s-a despărţit de fundaşul Pepe

Data:

Clubul FC Porto a confirmat oficial despărţirea de fundaşul internaţional portughez Pepe, sâmbătă, la o zi după eliminarea Portugaliei în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024, informează EFE, scrie Agerpres.

„Dragonii” au postat un videoclip omagial pe contul lor de pe reţeaua X, dedicat lui Pepe, cu cele mai frumoase momente din cariera jucătorului considerat o „legendă” a clubului din Porto.

În vârstă de 41 de ani, Pepe a cucerit patru titluri naţionale, cinci Cupe şi patru Supercupe ale Portugaliei cu FC Porto, precum şi o Cupă a Ligii portugheze şi o Cupă Intercontinentală, reaminteşte gruparea „alb-albastră”.

Kepler Laveran de Lima Ferreira, cunoscut sub numele de Pepe, a sosit la FC Porto în 2004, de la Maritimo Funchal, şi a jucat timp de trei sezoane pe Estadio do Dragao, înainte de a semnat cu Real Madrid, în 2007.

După zece sezoane la Madrid, unde a atins apogeul carierei sale fotbalistice, Pepe a jucat timp de un an şi jumătate la Beşiktaş Istanbul, înainte de a reveni la Porto. în 2019.

În cele două perioade petrecute la FC Porto, Pepe a disputat în total 290 de meciuri şi a marcat 17 goluri.

Pepe nu a dezvăluit deocamdată dacă va spune adio selecţionatei Portugaliei după eliminarea de la EURO 2024, în faţa Franţei, la loviturile de departajare (scor 3-5).

Conform presei saudite, Pepe şi-ar putea continua cariera în Al-Nassr, echipa compatriotului său Cristiano Ronaldo.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – Oţelul e o echipă agresivă, joacă de la egal la egal cu toate echipele

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat,vineri, într-o conferinţă de presă, că adversara din etapa a 12-a...

Şumudică (Rapid) – Nu mă interesează că jucăm cu ultima clasată, nu mai putem face paşi greşiţi

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti, Marius Şumudică, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu...

Tricou special pentru jucătorii lui Bayer Leverkusen, la 120 de ani de la înfiinţarea clubului

Jucătorii echipei Bayer Leverkusen, campioana en-titre a Germaniei, vor evolua în această sâmbătă, în etapa a şasea a...

Sabalenka, învinsă de Muchova în sferturi la Beijing (WTA)

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka, numărul doi mondial, a fost învinsă de Karolina Muchova cu 7-6 (7/5),...