EURO 2024: UEFA avertizează fanii să nu cumpere bilete de la terţe părţi

Data:

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a avertizat suporterii să nu cumpere bilete la meciurile pentru EURO 2024 prin intermediul unor terţe părţi, deoarece este ilegal, şi a reamintit că portalul său online oferă singura modalitate legală de cumpărare a tichetelor, scrie DPA.

UEFA a declarat pentru DPA că aproape 10.000 de bilete au fost anulate înainte de turneu şi că numărul este acum chiar mai mare.

UEFA a luat măsuri legale împotriva celor care oferă bilete în mod ilegal pe internet, dar bilete pentru meciuri, cum ar fi cel de vineri, dintre Germania şi Spania la Stuttgart, sunt încă la vânzare, multe la preţuri umflate.

”UEFA a avertizat fanii despre vânzătorii de bilete neautorizaţi care încearcă să profite de cererea ridicată oferind bilete pe piaţa secundară”, se arată într-un comunicat al forului european.

Singura modalitate oficială de a obţine bilete este prin intermediul portalului de bilete UEFA. Cererea a depăşit de departe numărul de bilete disponibile, UEFA precizând că au fost 50 de milioane de cereri pentru 2,4 milioane bilete.

Forul european încearcă să contracareze piaţa neagră prin utilizarea doar a biletelor digitale şi exclusiv prin intermediul propriei aplicaţii.

Biletele pot fi transferate unui prieten sau unui membru al familiei, dar vânzarea acestora pentru un profit prin intermediul furnizorilor terţi este interzisă.

Cei care oferă bilete în faţa stadioanelor funcţionează într-o zonă gri. Nu este vorba despre membrii familiei, ci despre definiţia unei prietenii care poate fi extrapolată. Cheia aici nu este vânzarea pe scară largă şi nu pentru preţuri umflate pentru a evita să facă parte din piaţa neagră.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – Oţelul e o echipă agresivă, joacă de la egal la egal cu toate echipele

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat,vineri, într-o conferinţă de presă, că adversara din etapa a 12-a...

Şumudică (Rapid) – Nu mă interesează că jucăm cu ultima clasată, nu mai putem face paşi greşiţi

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti, Marius Şumudică, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu...

Tricou special pentru jucătorii lui Bayer Leverkusen, la 120 de ani de la înfiinţarea clubului

Jucătorii echipei Bayer Leverkusen, campioana en-titre a Germaniei, vor evolua în această sâmbătă, în etapa a şasea a...

Sabalenka, învinsă de Muchova în sferturi la Beijing (WTA)

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka, numărul doi mondial, a fost învinsă de Karolina Muchova cu 7-6 (7/5),...