‘Să joci cu o mască este o oroare absolută’, în opinia lui Kylian Mbappe

Data:

„Să joci cu o mască este o oroare absolută”, a regretat căpitanul echipei de fotbal a Franţei, Kylian Mbappe, obligat să poarte o mască de când şi-a rupt nasul la EURO 2024, urmând să facă acelaşi lucru şi luni, în partida cu Belgia din optimile de finală, care va avea loc la Dusseldorf.

„Nu credeam, dar să joci cu o mască este o oroare absolută, am schimbat-o pentru că de fiecare dată ceva nu mergea”, a spus superstarul francez, care a încercat mai mult de patru măşti până acum.

„Este foarte complicat, limitează vederea, transpiraţia rămâne blocată şi trebuie să o scoţi pentru a curge”, a descris Mbappe, care a suferit o fractură nazală în cursul meciului de debut cu Austria (1-0), la un duel pentru balonul cu fundaşul Kevin Danso.

El a ratat următorul meci al Les Bleus, împotriva Olandei (0-0), revenind în echipă la al treilea joc din grupă, împotriva Poloniei (1-1), în care a marcat din penalty.

„De îndată ce o voi putea da jos, o voi scoate, dar nu am de ales, competiţia mea va fi astfel, pot juca doar aşa. E enervant, dar trebuie să-i mulţumesc măştii”, a adăugat atacantul.

Cât despre un nou duel pentru minge cu capul, Mbappe a spus: „Nu am mai avut niciunul de când mi-am rupt nasul'”. „Dar dacă trebuie să o fac pentru a înscrie, o voi face”, a adăugat el.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Arsenal l-a transferat definitiv pe portarul Raya

Arsenal Londra, vicecampioana Angliei la fotbal, l-a transferat definitiv pe portarul spaniol David Raya de la Brentford, în...

EURO 2024: UEFA avertizează fanii să nu cumpere bilete de la terţe părţi

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a avertizat suporterii să nu cumpere bilete la meciurile pentru EURO 2024 prin...

UEFA a aplicat amenzi de 1,2 milioane de euro pentru aruncarea cu obiecte pe teren

Aruncarea cu obiecte în teren la EURO 2024, inclusiv a paharelor de plastic de bere, a fost sancţionată...

Ciclism: Turul Sibiului 2024 are la start 25 de echipe din 14 ţări, dar şi pe celebrul Chris Froome

Ediţia din acest an a Turului Ciclist al Sibiului reuneşte sâmbătă, la start, 25 de echipe din 14...