EURO 2024: Nicolae Stanciu – Aşteptăm meciul cu Slovacia pentru a rezolva calificarea acolo

Data:

Căpitanul echipei naţionale a României, Nicolae Stanciu, a declarat, sâmbătă seara, după înfrângerea cu Belgia, scor 2-0, că aşteaptă ultimul meci din grupă, cel cu Slovacia, pentru a rezolva calificarea în faza superioară a Campionatului European, scrie Agerpres.

„Am avut şi noi şansele noastre de a marca, din păcate nu am făcut-o azi. Au intrat toate golurile cu Ucraina. Ştiam că trebuie să suferim în faţa unei echipe ca Belgia. Şi azi am suferit. Puteam să închidem calificarea din această seară, asta ne-am dorit, dar totuşi am jucat împotriva unui adversar puternic. Cred că şi noi dacă reuşeam să egalăm… poate alta era soarta meciului. Poate ei nu mai reveneau pe tabelă. Eu sunt mândru de colegii mei, de cum am luptat azi 90 de minute. Acum trebuie să ne refacem şi să aşteptăm meciul cu Slovacia, să rezolvăm calificarea acolo”, a afirmat el la postul Pro Tv.

Stanciu a explicat că golul rapid al belgienilor a dat peste cap naţionala României.

„Noi am încercat să forţăm şi în prima repriză sau să începem tare, dar a venit golul lor chiar în minutul 2. Asta ne-a dat peste cap, nu este chiar uşor să revii după un gol luat în minutul 2. Dar cred eu că ne-am descurcat destul de bine. Aşteptăm meciul cu Slovacia şi sper ca la final să sărbătorim calificarea”, a menţionat fotbalistul.

Naţionala României a fost învinsă de selecţionata Belgiei cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Cologne Stadium din Koln, în Grupa E a Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania.

Cu acest rezultat şi după victoria Ucrainei în faţa Slovaciei (2-1), toate cele trei echipe din grupă au câte trei puncte şi totul se va decide în ultima etapă, pe 26 iunie, când vor avea loc meciurile Slovacia – România (Frankfurt, 19:00) şi Ucraina – Belgia (Stuttgart, 19:00). România este încă lider, cu 3-2 la golaveraj (urmată de Belgia, cu 2-1).
AGERPRES 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – În ziua de azi nu mai există favorită la campionat

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu există...

Sergio Ramos, contactat de clubul egiptean Zamalek Cairo

Fundaşul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al echipei Real Madrid, în prezent liber de contract, a fost contactat...

Marius Şumudică (Rapid) – Cred că a sosit timpul să luăm puncte şi acasă

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a venit timpul ca formaţia...

Penarol Montevideo, ultima echipă calificată în semifinalele competiţiei Copa Libertadores

Echipa uruguayană Penarol Montevideo s-a calificat în semifinalele competiţiei Copa Libertadores la fotbal, echivalentul Ligii Campionilor europeni, după...