Arne Slot, convins că va continua la Liverpool era succeselor lui Klopp

Data:

Antrenorul olandez Arne Slot a făcut un apel la jucătorii şi suporterii echipei engleze de fotbal Liverpool de a continua munca fostului tehnician Juergen Klopp şi prevede o tranziţie lină înainte de primul său sezon pe Anfield Road, scrie Reuters.

Slot, 45 ani, care şi-a început mandatul la Liverpool pe 1 iunie, a lăudat meritele lui Klopp, care lansat ”o eră fantastică”, punctată de succese precum titlul în Premier League (2019), Liga Campionilor (2019), Supercupa Europei (2019) şi Cupa Mondială a Cluburilor (2019).

Klopp s-a despărţit de ”cormorani” la finele sezonului trecut şi a deschis calea venirii fostului tehnician de la Feyenoord.

”Este o schimbare. Dar schimbarea sperăm că nu este atât de mare, pentru că avem acelaşi lot de jucători. Încă avem aceiaşi fani. Şi dacă îşi fac la fel treaba, asta îmi va face viaţa mult mai uşoară. Voi face tot ce este în puterea mea pentru a conduce echipa în cel mai bun mod posibil”, a spus Slot la primul interviu postat pe site-ul clubului.

Slot a câştigat titlul în Eredivisie cu Feyenoord în campania 2022/23, primul de la precedentul din 2017, şi este considerat unul dintre cei mai buni antrenori in istoria clubului.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – În ziua de azi nu mai există favorită la campionat

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu există...

Sergio Ramos, contactat de clubul egiptean Zamalek Cairo

Fundaşul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al echipei Real Madrid, în prezent liber de contract, a fost contactat...

Marius Şumudică (Rapid) – Cred că a sosit timpul să luăm puncte şi acasă

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a venit timpul ca formaţia...

Penarol Montevideo, ultima echipă calificată în semifinalele competiţiei Copa Libertadores

Echipa uruguayană Penarol Montevideo s-a calificat în semifinalele competiţiei Copa Libertadores la fotbal, echivalentul Ligii Campionilor europeni, după...