Tenis: Irina Bara şi Anca Todoni, în optimile turneului de la Gaiba

Data:

Jucătoarele române de tenis Irina Bara şi Anca Todoni s-au calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului WTA 125 pe iarbă de la Gaiba (Italia), dotat cu premii totale de 100.000 de euro, scrie Agerpres.

Bara (29 ani, 226 WTA), care iniţial trebuia să o înfrunte pe principala favorită, germanca Tatjana Maria (care a declarat forfait), a dispus de cehoaica Anna Siskova (22 ani, 419 WTA), cu 7-5, 1-6, 6-3, după două ore şi 13 minute de joc, profitând şi de cele 8 duble greşeli ale adversarei.

Bara şi-a asigurat un cec de 1.740 de euro şi 15 puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe Ankita Raina (31 ani, 269 WTA), din India.

Todoni (19 ani, 137 WTA) a învins-o pe spaniola Jessica Bouzas Maneiro (21 ani, 86 WTA), a treia favorită, cu 6-2, 6-4, după o oră şi 27 de minute. Românca a reuşit 6 aşi şi a beneficiat şi de cele 9 duble greşeli ale ibericei.

Todoni şi-a asigurat şi ea un cec de 1.740 de euro şi 15 puncte WTA, iar în turul secund o va întâlni pe americanca Alycia Parks (23 ani, 148 WTA), care a încheiat cu 21 de aşi şi 10 duble greşeli meciul cu compatrioata Elvina Kalieva.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – În ziua de azi nu mai există favorită la campionat

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu există...

Sergio Ramos, contactat de clubul egiptean Zamalek Cairo

Fundaşul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al echipei Real Madrid, în prezent liber de contract, a fost contactat...

Marius Şumudică (Rapid) – Cred că a sosit timpul să luăm puncte şi acasă

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a venit timpul ca formaţia...

Penarol Montevideo, ultima echipă calificată în semifinalele competiţiei Copa Libertadores

Echipa uruguayană Penarol Montevideo s-a calificat în semifinalele competiţiei Copa Libertadores la fotbal, echivalentul Ligii Campionilor europeni, după...