Căpitanul echipei Real Madrid, în negocieri avansate cu Al-Ittihad, anunţă Marca

Data:

Fundaşul spaniol Nacho Fernandez a decis să plece de la Real Madrid după expirarea contractului său, pe 30 iunie, pregătindu-se să devină al doilea căpitan al echipei din capitala Spaniei care se transferă la clubul saudit de fotbal Al-Ittihad, după atacantul francez Karim Benzema, anunţă ziarul Marca.

Nacho a primit o ofertă de nerefuzat din partea oficialilor lui Al-Ittihad, care i-au propus un contract pe două sezoane, cu un salariu de aproximativ 20 de milioane de euro pe an.

Oferta saudiţilor depăşeşte cu mult veniturile sale de la Real Madrid, unde a încasat în sezonul recent încheiat un salariu de 5,5 milioane de euro.

Săptămâna trecută, directorul sportiv al clubului Al-Ittihad, Ramon Planes, s-a aflat la Madrid pentru finalizarea unei operaţiuni care mai depinde acum doar de semnătura lui Nacho.

Actualul căpitan al madrilenilor părea inţial că va opta pentru Major League Soccer, însă oferta saudiţilor l-a făcut se pare să-şi schimbe planurile. El are de asemenea pe masă şi o ofertă de prelungire cu un an a contractului său cu Real Madrid, subliniază Marca.

În vârstă de 35 de ani, Nacho Fernandez a evoluat la Real Madrid începând din 2011, reuşind să câştige alături de gruparea de pe Santiago Bernabeu şase Ligi ale Campionilor, patru titluri de campion în Primera Division şi cinci Cupe Mondiale ale Cluburilor, între alte trofee.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – În ziua de azi nu mai există favorită la campionat

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu există...

Sergio Ramos, contactat de clubul egiptean Zamalek Cairo

Fundaşul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al echipei Real Madrid, în prezent liber de contract, a fost contactat...

Marius Şumudică (Rapid) – Cred că a sosit timpul să luăm puncte şi acasă

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a venit timpul ca formaţia...

Penarol Montevideo, ultima echipă calificată în semifinalele competiţiei Copa Libertadores

Echipa uruguayană Penarol Montevideo s-a calificat în semifinalele competiţiei Copa Libertadores la fotbal, echivalentul Ligii Campionilor europeni, după...