EURO 2024: Belgia, singura participantă care nu a pierdut niciun meci în 2023 şi 2024

Data:

Naţionala Belgiei, una din adversarele României la EURO 2024, este singura participantă la acest turneu care nu a pierdut niciun meci în 2023 şi 2024, notează site-ul footnews.be.

Belgia se poate lăuda cu acest bilanţ deşi nu se numără printre favoritele competiţiei care va avea loc între 14 iunie şi 14 iulie. Cu un selecţioner nou, Domenico Tedesco, numit în februarie anul trecut, Belgia a disputat 13 meciuri, atât oficiale, cât şi amicale, reuşind nouă victorii şi patru remize. Printre adversarele din meciurile de pregătire au fost Germania şi Anglia.

Ungaria, Elveţia, Austria, România şi Cehia au suferit o singură înfrângere în această perioadă. România ar putea fi una din surprizele plăcute de la EURO 2024, scrie site-ul citat.

Spania, Anglia, Portugalia, Franţa, favorite la victoria finală, au suferit câte două eşecuri. În aceeaşi situaţie sunt Slovenia şi Danemarca.

Germania, gazda EURO 2024, are şase înfrângeri, însă nu a disputat niciun meci oficial. În plus, evoluţiile sale au devenit mult mai bune după numirea lui Julian Nagelsmann în postul de selecţioner.

Olanda, Serbia, Turcia şi Scoţia au suferit câte cinci înfrângeri.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – În ziua de azi nu mai există favorită la campionat

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu există...

Sergio Ramos, contactat de clubul egiptean Zamalek Cairo

Fundaşul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al echipei Real Madrid, în prezent liber de contract, a fost contactat...

Marius Şumudică (Rapid) – Cred că a sosit timpul să luăm puncte şi acasă

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a venit timpul ca formaţia...

Penarol Montevideo, ultima echipă calificată în semifinalele competiţiei Copa Libertadores

Echipa uruguayană Penarol Montevideo s-a calificat în semifinalele competiţiei Copa Libertadores la fotbal, echivalentul Ligii Campionilor europeni, după...