Cehia a învins Macedonia de Nord (2-1), în ultimul său meci de pregătire dinaintea EURO 2024

Data:

Cehia a învins selecţionata de fotbal a Macedoniei de Nord cu scorul de 2-1, luni seara, la Praga, în ultimul său test înaintea EURO 2024, transmite Reuters.

Ambele goluri ale echipei antrenate de Ivan Hasek au fost marcate în repriza secundă, din penalty-uri, de Patrik Schick (60) şi Antonin Barak (90+9). Hasek a efectuat nu mai puţin de nouă modificări în primul unsprezece faţă de meciul de vineri cu Malta (7-1).

Golul echipei oaspete a fost înscris de Isnik Alimi (65), jucătorul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care a reluat în plasă mingea revenită din bară.

Alimi şi fundaşul Darko Velkovski (Dinamo Bucureşti) au fost integralişti la oaspeţi, în timp ce fundaşul Gjoko Zajkov (Universitatea Craiova) a jucat 72 de minute.

Cehia a aliniat echipa: Jindrich Stanek – Tomas Holes (Ondrej Lingr, 89), Robin Hranac, Ladislav Krejci II – Tomas Soucek – Vladimir Coufal (David Jurasek, 66), Adam Hlocek (Pavel Sulc, 66), Lukas Provod (Antonin Barak, 72), David Doudera – Jan Kuchta (Tomas Chory, 72), Patrik Schick (Mojmir Chytil, 66).

Cehia va debuta la EURO 2024 pe 18 iunie, contra Portugaliei, la Leipzig, după care va mai juca în Grupa F contra Georgiei (22 iunie, la Hamburg) şi Turciei (26 iunie, tot la Hamburg).

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – În ziua de azi nu mai există favorită la campionat

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu există...

Sergio Ramos, contactat de clubul egiptean Zamalek Cairo

Fundaşul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al echipei Real Madrid, în prezent liber de contract, a fost contactat...

Marius Şumudică (Rapid) – Cred că a sosit timpul să luăm puncte şi acasă

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a venit timpul ca formaţia...

Penarol Montevideo, ultima echipă calificată în semifinalele competiţiei Copa Libertadores

Echipa uruguayană Penarol Montevideo s-a calificat în semifinalele competiţiei Copa Libertadores la fotbal, echivalentul Ligii Campionilor europeni, după...