Nadal l-a felicitat pe Alcaraz pentru ‘imensa victorie’ de la Roland Garros

Data:

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, care a câştigat în prestigioasa carieră de 14 ori turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, l-a felicitat pe compatriotul său Carlos Alcaraz pentru victoria din final cu Alexander Zverev, care i-a adus primul său trofeu pe zgura pariziană, informează EFE.

„Felicitări @carlosalcaraz pentru această imensă victorie! Mare! Sunt foarte fericit pentru realizările tale! Tot înainte”, a scris Nadal pe reţelele de socializare, după ce anul acesta el a fost eliminat în runda inaugurală a turneului parizian de Zverev.

Carlos Alcaraz a câştigat în premieră turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, după o victorie în cinci seturi în finala de duminică împotriva germanului Alexander Zverev, 6-3, 2-6, 5-7, 6-1, 6-2.

Un meci maraton, care a durat mai bine de patru ore, între doi jucători foarte obosiţi, s-a încheiat cu succesul lui Carlos Alcaraz, numărul 3 mondial. Alcaraz a reuşit să revină după momentele slabe din setul al treilea, adjudecat de Zverev, deşi spaniolul condusese cu 5-2.

Zverev, în vârstă de 27 de ani, a jucat a doua sa finală de Mare Şlem din carieră, după cea din 2020, de la US Open, pierdută în faţa lui Dominic Thiem.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Edward Iordănescu – Ne-am bucurat o seară, ne întoarcem smeriţi la muncă

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a afirmat, într-un mesaj publicat pe site-ul oficial al...

Tenis: Andy Murray, operat recent la spate, încă mai speră că va juca la Wimbledon

Tenismanul britanic Andy Murray continuă să spere că va participa pentru ultima dată la Wimbledon săptămâna viitoare, dar...

Tenis: Stan Wawrinka a primit o invitaţie pentru JO 2024

Tenismanul elveţian Stan Wawrinka, în vârstă de 39 de ani, a primit o invitaţie pentru Jocurile Olimpice de...

Tenis: Gabriela Ruse şi Anca Todoni, calificate pe tabloul principal de simplu la Wimbledon

Jucătoarele române de tenis Gabriela Ruse şi Anca Todoni au reuşit să acceadă, joi, pe tabloul principal de...