Atletism: Andrei Rareş Toader, în finala probei de aruncare a greutăţii, la Europene

Data:

Sportivul român Andrei Rareş Toader s-a calificat, vineri, în finala probei de aruncare a greutăţii, la Campionatele Europene de atletism de la Roma, cu al nouălea rezultat din grupele preliminare, scrie Agerpres.

Cea mai bună aruncare a lui Toader a măsurat 20,13 metri.

Marius Constantin Musteaţă, cu a 27-a performanţă din grupe (17,46 m) a ratat calificarea în finala de sâmbătă (ora 22:02).

La 20 km marş feminin, Maria Diana Lătăreţu s-a clasat pe locul 28, cu timpul de 1 h 39 min 22 sec, la 11 min 14 sec de învingătoare, italianca Antonella Palmisano (1:28:08). Pe locul secund a terminat o altă italiancă, Valentina Trapletti (1:28:37), bronzul revenind ucrainencei Liudmila Olianovska (1:28:48).

În proba de 110 m garduri, Alin Ionuţ Anton a ratat calificarea în semifinale, după ce a fost înregistrat cu al 16-lea timp (13 sec 90/100).

România participă 23 de atleţi, 15 la feminin şi 8 la masculin, la a 26-a ediţie a Campionatelor Europene de atletism pentru seniori de la Roma, în perioada 7-12 iunie.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Liga Campionilor: Bellingham şi Tchouameni, apţi de joc pentru meciul cu Stuttgart

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, a anunţat luni că mijlocaşii săi Jude Bellingham şi Aurelien...

Coe, Lappartient şi Samaranch jr, între candidaţii la preşedinţia Comitetului Internaţional Olimpic

Şapte candidaţi, între care fostul campion olimpic britanic Sebastian Coe, francezul David Lappartient şi spaniolul Juan Antonio Samaranch...

Fotbal: Ismael Bennacer (AC Milan) va fi indisponibil patru luni

Ismael Bennacer, mijlocaşul algerian al echipei de fotbal AC Milan, va fi indisponibil patru luni din cauza unei...

Rusoaicele Alexandrova şi Kudermetova, calificate în optimi la Seul (WTA)

Jucătoarele ruse de tenis Ekaterina Alexandrova şi Veronika Kudermetova s-au calificat, luni, în optimile de finală ale turneului...