Fotbal: Radu Boboc este noul jucător al formaţiei Universitatea Cluj

Data:

Clubul de fotbal Universitatea Cluj a anunţat, vineri, pe site-ul său oficial, transferul lui Radu Boboc (25 de ani), fundaş care a activat în sezonul precedent la FC Voluntari.

„FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu Radu Boboc. Jucătorul care a îmbrăcat în campionatul recent încheiat tricoul celor de la FC Voluntari poate evolua în benzi atât în linia defensivă, cât şi în linia de mijloc. Jucătorul craiovean a fost crescut la Academia „Gheorghe Hagi” evoluând în perioada junioratului în două ediţii de UEFA Youth League. A debutat în Superliga în sezonul 2018/2019. La finalul stagiunii a câştigat şi primul trofeu al carierei, cucerind Cupa României alături de Farul Constanţa”, se arată pe site-ul citat.

În cariera sa, Boboc a mai evoluat pentru FCSB şi ultima oară FC Voluntari, echipă pentru care a jucat în 34 de partide sezonul trecut.

Radu Boboc este al doilea fundaş central transferat de Universitatea Cluj în ultimele zile după Iulian Cristea (29 de ani). Acesta a semnat miercuri cu gruparea ardeleană, după ce la 31 mai se despărţise de FC Rapid.

În perspectiva următorului sezon, clubul Universitatea Cluj a transferat până acum cinci jucători: Dorin Codrea (ultima oară la Concordia Chiajna), Ovidiu popescu (FCSB), Vadim Raţă (FC Voluntari), Iulian Cristea (FC Rapid) şi Radu Boboc (FC Voluntari).

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Rugby: SUA – România 20-22, într-un meci-test, la Chicago

Naționala de rugby a României s-a impus la limită, scor 22-20, la Chicago, în meciul-test cu SUA. Urmează...

Şah: Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic România 2024

Americanul Fabiano Caruana a câştigat, vineri, turneul de şah Superbet Chess Classic România pentru al doilea an la...

Fotbal: Farul Constanţa – CSA Steaua 3-0, în meci amical

Echipa de fotbal Farul Constanţa a învins formaţia de ligă secundă CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 3-0...

Tenis: Madison Keys şi Paula Badosa, în optimi de finală la Wimbledon

Americanca Madison Keys, numărul 13 mondial, a învins-o vineri în două seturi, 6-4, 6-3 pe ucraineanca Marta Kostiuk,...