EURO 2024: Selecţionerul Germaniei, optimist după remiza albă cu Ucraina

Data:

Selecţionerul Germaniei Julian Nagelsmann s-a declarat destul de mulţumit după remiza albă cu Ucraina (0-0) de la Nurnberg, şi nu vede niciun motiv pentru ca jucătorii săi să nu fie optimişti înaintea EURO 2024 de pe teren propriu, scrie DPA.

”Per total sunt foarte satisfăcut. A fost un meci bun, cu multă pasiune. După o săptămână de antrenamente, am pus multă energie. Sunt foarte încrezător că vom crea acel moment, în care vom marca un gol şi apoi vor veni şi celelalte”, a spus Nagelsmann după meci.

Germania mai are prevăzut un singur meci de verificare, vineri, cu Grecia, înainte de debutul cu Scoţia la EURO 2024. În meciul cu Ucraina, germanii au avut 27 de ocazii, iar cea mai mare a fost cea a debutantului Maximilian Beier, care a lovit transversala în minutul 61.

”Au fost momente în care am fi putut avea mai multă şansă. Dar ar fi prea uşor din punctul de vedere al antrenorului să vorbim doar de noroc. Vom continua să ne pregătim”, a adăugat selecţionerul german.

O victorie cu Grecia, vineri, ar aduce însă mai mult optimism în tabăra germană, a opinat Nagelsmann: ”Este evident că o victorie este mereu mai bună decât un egal sau o înfrângere. Vom aborda şi meciul de vineri cu gândul la victorie”.

Vineri este şi termenul limită fixat de UEFA pentru transmiterea loturilor definitive (26 jucători) pentru EURO 2024, iar Germania va trimite acasă cel puţin un jucător din actualul lot de 27.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Spectacol grandios şi meci de gală cu Vitesse Arnhem la sărbătoarea centenarului clubului Petrolul Ploieşti

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un spectacol grandios pentru data de 12 octombrie dedicat centenarului clubului fanion...

Cupa Laver este „un eveniment unic şi foarte special”, a spus Alcaraz

Cupa Laver este "un eveniment unic şi foarte special", a declarat tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, care face parte...

Anderlecht Bruxelles l-a demis pe antrenorul Brian Riemer

Anderlecht Bruxelles, cel mai titrat club din fotbalul belgian, a anunţat joi dimineaţă că a pus capăt capăt...

JO 2024: Cinci cazuri pozitive şi 39% din sportivi testaţi antidoping la Paris

Aproape 39% dintre sportivi au fost testaţi antidoping la Jocurile Olimpice de la Paris, iar până acum au...