Bulgarul Isaev a câştigat Raliul Maramureşului

Data:

Echipajul bulgar Ignat Petrov Isaev/Iordan Iordanov (Skoda Fabia R5) a câştigat, duminică, Raliul Maramureşului, cu timpul de 50 min 46 sec 6/10, după ce ultima probă specială a fost anulată din cauza vremii, potrivit Agerpres.

Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Porsche 997 RGT) a ieşit învingător în prima etapă a Campionatului Naţionale de Raliuri Betano, încheind cursa pe locul secund, la 09 sec 7/10 de echipajul de la sud de Dunăre. Podiumul cursei a fost completat de Andrei Gîrtofan/Doru Vraja (Skoda Fabia Rally 2), la 03 min 07 sec 8/10, iar pe patru au încheiat Jean Tatu/Eugen Rotaru (Skoda Fabia R5), la 03 min 33 sec 2/10, potrivit site-ului Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Raliul a fost perturbat de două accidente, unul sâmbătă, în care a fost implicat echipajul Bogdan Marişca/Sebastian Itu (Ford Fiesta R5), în urma căruia au fost anulate probele speciale 5 şi 6, iar altul duminică, echipajul Cătălin Catana/Arnold Caitanu (Dacia Logan) ieşind în decor. Cătălin Catana a fost diagnosticat cu fractura de bazin cu deplasare şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale, în timp ce Arnold Caitanu are o fractura de bazin, dar nu are nevoie de operaţie.

Etapa a doua a Campionatului Naţional de Raliuri Betano va fi Raliul Harghitei, programat pe 29 şi 30 aprilie.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Fotbal – Olanda: Bergwijn a reacţionat după ce selecţionerul a anunţat că nu va mai conta pe el după transferul în Arabia Saudită

Steven Bergwijn a reacţionat după ce selecţionerul Ronald Koeman a anunţat că el nu va mai juca la...

Mikel Oyarzabal, accidentat la gleznă, indisponibil pentru meciul Spaniei împotriva Elveţiei

Atacantul Mikel Oyarzabal a suferit o entorsă la glezna stângă în timpul meciului de joi cu Serbia, din...

Mijlocaşul belgian Kevin De Bruyne a criticat UEFA şi FIFA pentru calendarul încărcat

Mijlocaşul Kevin De Bruyne, vedeta belgiană a echipei engleze de fotbal Manchester City, a criticat UEFA şi FIFA...

Dinamo a transferat doi jucători nigerieni pe care i-a împrumutat la AFC Câmpulung Muscel

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat, marţi, pe pagina oficială de Facebook, transferul a doi jucători nigerieni...