Tenis: Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur la Strasbourg (WTA)

Data:

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de poloneza Magda Linette cu 7-5, 7-5, luni, în prima rundă a turneului WTA 500 de la Strasbourg, dotat cu premii totale de 802.237 de euro.

Cîrstea (34 ani, 30 WTA) s-a înclinat după aproape două ore de joc (1 h 53 min) în faţa polonezei care a egalat acum situaţia în meciurile directe, 3-3.

Fiecare jucătoare a avut 11 şanse de break, dar Cîrstea a salvat cinci, în timp ce Linette (32 ani, 50 WTA) a anulat şapte.

Cele două s-au înfruntat şi în 2021 la Strasbourg, Cîrstea câştigând atunci cu 3-6, 6-4, 6-2, după care a fost învinsă în finală de cehoaica Barbora Krejcikova cu 6-3, 6-3.

Sorana Cîrstea s-a ales cu un cec de 8.550 de euro şi un punct WTA pentru participare.

Tot luni, la dublu, în primul tur, perechea româno-spaniolă Monica Niculescu/Cristina Bucşa va juca împotriva cuplului ceho-slovac Marie Bouzkova/Tereza Mihalikova.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Liga Campionilor: Bellingham şi Tchouameni, apţi de joc pentru meciul cu Stuttgart

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, a anunţat luni că mijlocaşii săi Jude Bellingham şi Aurelien...

Coe, Lappartient şi Samaranch jr, între candidaţii la preşedinţia Comitetului Internaţional Olimpic

Şapte candidaţi, între care fostul campion olimpic britanic Sebastian Coe, francezul David Lappartient şi spaniolul Juan Antonio Samaranch...

Fotbal: Ismael Bennacer (AC Milan) va fi indisponibil patru luni

Ismael Bennacer, mijlocaşul algerian al echipei de fotbal AC Milan, va fi indisponibil patru luni din cauza unei...

Rusoaicele Alexandrova şi Kudermetova, calificate în optimi la Seul (WTA)

Jucătoarele ruse de tenis Ekaterina Alexandrova şi Veronika Kudermetova s-au calificat, luni, în optimile de finală ale turneului...