Fotbal: UEFA susţine Spania în vederea organizării CM 2030

Data:

Preşedintele Uniunii Europene de Fotbal (UEFA), Aleksander Ceferin, şi-a exprimat, joi, deplinul sprijin pentru Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) în vederea organizării Cupei Mondiale din 2030, în asociere cu Portugalia şi Maroc, informează EFE, scrie Agerpres.

Într-o reuniune bilaterală la Bangkok, unde vineri are loc Congresul FIFA, preşedintele RFEF, Pedro Rocha, a avut o întrevedere cu liderul forului continental.

Liderul sloven şi-a manifestat „sprijinul deplin pentru fotbalul spaniol în faţa provocărilor cărora trebuie să le facă faţă în următorii ani prin organizarea comună a Cupei Mondiale FIFA din 2030, ca unul din reperele sale fundamentale”.

Rocha şi Ceferin au participat anterior la o reuniune cu reprezentanţii celor 55 de federaţii membre ale UEFA, la care a fost prezent şi preşedintele FIFA, Gianni Infantino, conform RFEF.

Pedro Rocha a fost desemnat, la sfârşitul lunii aprilie, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, după ce a primit susţinerea majorităţii Adunării Generale a RFEF, în locul lui Luis Rubiales, care demisionase anul trecut.
AGERPRES 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – În ziua de azi nu mai există favorită la campionat

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu există...

Sergio Ramos, contactat de clubul egiptean Zamalek Cairo

Fundaşul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al echipei Real Madrid, în prezent liber de contract, a fost contactat...

Marius Şumudică (Rapid) – Cred că a sosit timpul să luăm puncte şi acasă

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a venit timpul ca formaţia...

Penarol Montevideo, ultima echipă calificată în semifinalele competiţiei Copa Libertadores

Echipa uruguayană Penarol Montevideo s-a calificat în semifinalele competiţiei Copa Libertadores la fotbal, echivalentul Ligii Campionilor europeni, după...