Hochei: Victorie clară a Germaniei la Campionatul Mondial din Cehia

Data:

Selecţionata Germaniei a învins categoric echipa Letoniei, ambele medaliate anul trecut, cu 8-1, miercuri, în Grupa B a Campionatului Mondiale de hochei pe gheaţă care are loc în Cehia, la Ostrava şi Praga.

Germania, vicecampioana mondială din 2023, a obţinut doar a doua sa victorie, în timp ce balticii, medaliaţi cu bronz anul trecut, au trei victorii, însă numai una obţinută în timpul regulamentar.

Echipa gazdă, Cehia, a învins cu 7-4 Danemarca, Slovacia a trecut de Polonia cu 4-0, în timp ce Elveţia a dispus de Marea Britanie cu 3-0.

Elveţia e lider în Grupa A, cu 11 puncte (4 jocuri), urmată de Cehia, 9 p (4 j), Canada, 8 p (3 j), Finlanda, 7 p (3 j), etc.

În Grupa B, pe primul loc se află Suedia, cu 9 p (3 j), urmată de Slovacia, 8 p (4 j), Letonia, 7 p (4 j), Germania, 6 p (4 j), etc.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – Oţelul e o echipă agresivă, joacă de la egal la egal cu toate echipele

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat,vineri, într-o conferinţă de presă, că adversara din etapa a 12-a...

Şumudică (Rapid) – Nu mă interesează că jucăm cu ultima clasată, nu mai putem face paşi greşiţi

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti, Marius Şumudică, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu...

Tricou special pentru jucătorii lui Bayer Leverkusen, la 120 de ani de la înfiinţarea clubului

Jucătorii echipei Bayer Leverkusen, campioana en-titre a Germaniei, vor evolua în această sâmbătă, în etapa a şasea a...

Sabalenka, învinsă de Muchova în sferturi la Beijing (WTA)

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka, numărul doi mondial, a fost învinsă de Karolina Muchova cu 7-6 (7/5),...