Fotbal american: A murit O.J Simpson, controversata legendă din NFL

Data:

Fostul superstar al fotbalului american O.J. Simpson, al cărui proces pentru o dublă crimă, în 1995, a captivat America înaintea achitării sale, a murit de cancer la vârsta de 76 de ani, a anunţat joi familia sa, transmite AFP, scrie Agerpres.

„Pe 10 aprilie, tatăl nostru, Orenthal James Simpson, a murit în urma luptei sale cu cancerul. Era înconjurat de copiii şi nepoţii săi”, a scris pe X familia celui care a fost considerat unul dintre primele superstaruri de culoare din Statele Unite.

Fostul star din NFL, care a avut apoi o carieră în cinema, a fost găsit nevinovat de uciderea, în 1995, a fostei sale soţii şi a unui prieten al acesteia la Los Angeles, după „procesul secolului”, care a fost foarte mediatizat şi a avut o mare încărcătură din punct de vedere rasial.

Dezbaterile au captivat ţara, iar verdictul de exonerare a lui O.J. Simpson stârneşte în continuare controverse, după aproape 30 de ani.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Ucraina a confirmat participarea la Jocurile Olimpice de la Paris

Ucraina a anunţat luni că îşi va trimite sportivii la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, în pofida...

Mbappe a organizat un impresionant dineu de rămas bun la Paris

Starul francez al fotbalului Kylian Mbappe a organizat o cină impresionantă cu aproximativ 250 de invitaţi, luni seara,...

Tenis: Stephens şi Cornet, învinse în primul tur la Strasbourg (WTA)

Americanca Sloane Stephens şi franţuzoaica Alize Cornet au fost învinse, luni, în prima rundă a turneului de tenis...

Tenis: Fondul suveran saudit (PIF), noul partener al WTA

Fondul Suveran Saudit (PIF), care a încheiat un "parteneriat strategic" cu circuitul masculin ATP în luna februarie, a...